Knjiga poznate nutricionistice Darije Vranešić Bender privukla mnoge iz gastro svijeta.
U zagrebačkom VIP klubu predstavljena knjiga: Priče o hrani - od mesa do moussea, poznate hrvatske nutricionistice Darije Vranešić Bender. U duhovitom stilu moderatora Ivice Prtenjače o knjizi su govorili uvaženi gosti iz svijeta hrane i prehrane – Radovan Marčić, Donatella Verbanac, Damir Fabijanić, Jasna Duspara te urednica Renata Pondeljak Matijević, izdavač Dragan Bralić i sama autorica. Knjiga je predstavljena pred više od 300 uzvanika okupljenih u zagrebačkom Vip clubu, koji su uživali u delicijama Marija Čepeka spravljenim u ritmu sezone na bazi bundeve, poput parfea od buče s čipsom od pancete, quichea i pite od bundeve.
Knjiga 'Priče o hrani' drugi je hit Darije Vranešić Bender, nutricionistkinje s bogatim iskustvom u različitim područjima znanosti, kliničkog rada i konzultantskih aktivnosti. Priče o hrani zapravo su zbirka intrigantnih priča koje otkrivaju što se doista kuha u vašoj kuhinji.
Namirnice su secirane oštrim perom znanstvenice, zaljubljenice i vrhunske poznavateljice hrane. Knjiga je mikroskopski precizna, ali i sočna zbirka koja otvara nove horizonte spoznaje o hrani i kulinarstvu.
Zbog iznimne originalnosti i pristupačnosti knjiga je u kratkom vremenskom razdoblju naišla na značajan odjek u poslovnoj, stručnoj i općoj javnosti, a mnoge su je ugledne kompanije prepoznale kao idealan poklon za partnere.
Izdavač je tvrtka Medix – CT Poslovne informacije, a može se nabaviti u prodavaonicama Tisak medije, boljim knjižarama i web shopovima po cijeni od 129 kn.
Više slika pogledajte u Galeriji...
Više o predstavljanju knjige pročitajte na portalu Zdrava Krava.
Gastro inspiraciju potražite na Gastro.hr
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.