1/8

Predstavljen program Perwoll Zone 45

Povodom nadolazećeg regionalnog sajma mode Perwoll ZONA 45 koji će se od 16. do 19. svibnja održati na Trgu kralja Tomislava te Cvjetnom trgu u Zagrebu, u opuštenoj atmosferi lounge & restaurant bara People's održano je druženje medija, organizatora i partnera projekta. Druženju su se pridružile i ambasadorice projekta – Judita Franković, Mara Bratoš i Marijana Batinić te članovi stručnog žirija natječaja LIFT by Perwoll – Ana Pavić, Borut Mihalić i Ogi Antunac kao i sami finalisti natječaja.

 | Autor: Jure Perišić Jure Perišić

"Sajam mode Perwoll Zona 45, po četvrti put i to na četiri dana, nudi bogati program te okuplja najbolje od regionalne dizajnerske scene na jednom mjestu. Prilika je to mladima da se predstave publici i kupcima, publici da kroz radionice nauče neke od tehnika profesionalaca, a tu je i nezaobilazni večernji zabavni dio s glazbenim nastupima poznatih jazz, swing, funky izvođača na jednom od najljepših gradskih trgova. Ako možete, odgodite shopping do 16. svibnja i dođite na sajam odabrati neki svoj unikatni komad i to po promotivnim cijenama'', najavila je direktorica sajma, Martina Matušin.

 | Autor: Jure Perišić Jure Perišić

Od samog početka, u projektu sudjeluje brand Perwoll koji već četvrtu sezonu zaredom kroz platformu LIFT direktno pomaže mladim dizajnerima da se predstave široj javnosti, a prošle godine brand je preuzeo i ulogu generalnog pokrovitelja.

 | Autor: Jure Perišić Jure Perišić

"Uistinu smo ponosni što smo od samog početka prepoznali potencijal ovog projekta i što svojim angažmanom imamo priliku aktivno sudjelovati u stvaranju najvećeg regionalnog sajma mode te utjecati na razvoj regionalne modne scene općenito'' – istaknula je Miranda Mladin, direktorica marketinga odjela L&HC Henkela za Adria regiju.

 | Autor: Jure Perišić Jure Perišić

150 izlagača koji dolaze iz svih krajeva Hrvatske, ali i Bosne i Hercegovine, Slovenije i Srbije, atraktivan popratni program, jedinstveni komadi po pristupačnim cijenama, proljetna atmosfera i predivan ambijent jednog od najljepših zagrebačkih trgova razlozi su da nikako ne propustite Perwoll Zonu 45.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije s predstavljanja programa za Perwoll Zonu 45...

Photo: Jure Perišić

Komentari 0