Predstavljen modni brend 82 Score 88

Dizajnerica Anamarija Asanović koja već duže vrijeme živi i radi u Istanbulu udružila je snage s odbojkašicom Vesnom Jelić i zajedno osmislile sportski modni brend pod nazivom  82 Score 88.

S obzirom da obje potječu iz sportskih obitelji, Anamarija iz nogometne a Vesna iz odbojkaške, oduvijek su bile okružene sportom i zavoljele sve u vezi njega.

 | Autor:

I jednu i drugu životni putovi odveli su u Istanbul gdje su se preko zajedničkih prijatelja upoznale i jedan sudbonosni odlazak na košarkašku utakmicu iznjedrio je kod njih ideju koja se danas razvija u pravu sportsku - modnu priču.

 | Autor:

Brend  82 Score 88 namijenjen je košarkašima, sportašima bilo profesionalnim bilo amaterskim i svim drugim ljudima koji teže sportskom - casual stilu. Ime  82 Score 88 proizlazi iz sportskog rezultata, kako u životu tako i u sportu nekada dobiješ, a nekada izgubiš. Imenu su dodali godine rođenja i tako je nastao brend  82 Score 88.

 | Autor:

Prva mini linija donosi sportske majice, hoodie s kapuljačama na patent ili bez a na svaki odjevni predmet otisnut je i logo branda u crnim, sivim, plavim i crvenim bojama. Brend  82 Score 88 osim u Turskoj dostupan je i u  u Hrvatskoj u splitskom concept store ID kao i putem  82 Score 88 društvenih mreža. 

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: None

Komentari 0