1/9

Prebrojite svoje cipele i osvojite novi par!

Potaknuti velikom ljubavi žena prema cipelama, portal Budi.IN i trgovina ženske modne obuće ShoeBox pokreću veliku anketu kako bi doznali koliko je snažna ta ljubav. Otkrijte nam koliko pari posjedujete, koji model obožavate i koliko često ih kupujete, te osvojite vrijedan poklon bon u iznosu od 1.000 kn!

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies "Možda ne znam sve o muškarcima, no o cipelama znam mnogo!“

Ne, nećemo vas gnjaviti pitanjima o povijesti modnih dodataka niti poznavanju aktualnih trendova. Jedan od najpoznatijih citata svima dragog lika Carrie iz serije „Seks i grad“ poslužio nam je isključivo kao motivator za pokretanje prve velike ankete o navikama kupovine i nošenja cipela među Hrvaticama.

Portal Budi.in u suradnji s domaćim lancem ženske modne obuće ShoeBox odlučio je zaviriti u vaše modne ormare i saznati koliko pari cipela imate u njima, koliko ih često kupujete, do koje ste visine potpetice spremne ići i koliko vam je vremena potrebno da složite dnevni outfit.

Zabavna anketa potaknut će vas da prebrojite svoju obuću, prisjetite se svojih prvih „štikli“ i osvojite vrijedan poklon bon u iznosu od 1.000 kuna za kupovinu po vlastitom izboru u najbližem ShoeBox storeu.

S obzirom na to da smo se pri sastavljanju upitnika i sami iznenadili brojem pari obuće u osobnom vlasništvu („Skupi se s godinama, zar ne?“), veselimo se svakoj sudionici i rezultatima koje ćemo vam uskoro prezentirati.

I... Koliko cipela točno imate? Jeste li nedavno kupile novi par? Anketu možete ispuniti ovdje!

 | Autor: Također, ne zaboravite posjetiti ShoeBox prilikom sljedećeg obilaska trgovina. Novi modeli poznatih američkih brandova Vince Camuto, Jessica Simpson, BCBGeneration, Jeffrey Campbell, Gossip i drugih upravo su stigli na njihove police. Naši se favoriti nalaze u galeriji niže. Ovog proljeća volimo transparentni trend, boju peperminta i metallic odsjaj u ShoeBoxu!

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0