Pozovite prijateljice na ledeni cappuccino

Rashladite se uz ledenu verziju Franck Café cappuccina u kafiću ili ga pripremite u vlastitom domu. Omiljeni kremasti napitak osvježio je i sudionike i posjetitelje ATP turnira u Umagu

Na ovogodišnjem ATP turniru u Umagu, Franck se pobrinuo za osvježenje predstavljanjem hladnih varijanti raznovrsnih okusa Franck Café cappuccina.

Novo izdanje već prepoznatljivih Frank Café cappuccina dolazi u vidu ledenih i maštovitih kombinacija koje su osmislili Franckovi profesionalni baristi za savršeno ljetno osvježenje koje možete naručiti u kafićima ili pripremiti kod kuće.

 | Autor: Franck Franck

Svima poznati okusi Franck Café cappuccina tako dobivaju novo, ljetno, osvježavajuće ruho koje žudi za hladnim mlijekom i kockicama leda, a u velikom izboru okusa pripremljenih na novi način uživala je i Antonija Mandić, naša poznata voditeljica. Franckov profesionalni barist Josip Novačić donosi upute za izradu Franck ljetnog osvježenja:

"Franck Café omiljeni je cappuccino brend na hrvatskom tržištu, a vrhunskom kvalitetom proizvoda i stalnim razvojem noviteta u skladu sa željama hrvatskih potrošača, Franck kontinuirano opravdava svoj status inovatora“, rekla je Ivana Tavra, direktorica Korporativnih komunikacija Francka te nadodala, „ledene varijante ovog omiljenog napitka kreirane su za sve ljubitelje cappuccina koji od njih ne žele odustati ni u vrućim ljetnim mjesecima. Ovako im nudimo dozu omiljenog kremastog napitka, ali i osvježenje za kojim lako mogu posegnuti u omiljenom kafiću ili ga pripremiti kod kuće."

U širokoj paleti Franck Café cappuccino okusa možete pronaći Irish Cream, Classic, Čokoladu, Vaniliju, Cappuccino s manje šećera, Cappuccino bez kofeina, Jaffa cappuccino te Kokos i bijela čokolada. Za male i velike ljubitelje slastica tu su pjenušavi napitci bez kave - Bananaccino i Jagodaccino. Bilo koji okus izaberete ako ga pripremite s malo toplog mlijeka, kockicama leda te kuglicom sladoleda ili s hladnim mlijekom, dobit ćete neodoljive i maštovite kombinacije.

Recepti za pripremu Franck Café cappuccina kod kuće

 | Autor: Franck Franck

Ovoga ljeta uživajte i vi uz Franck Café cappuccina i recepte koje su osmislili Franckovi profesionalni baristi za čisti užitak i osvježenje tijekom vrućih ljetnih dana. Recepte za maštovite kombinacije kao što su Sweet Coconut Ice Cappuccino, Boozy Vanilla Ice Cappuccino i Creamy Banana Shake pronađite na posebnoj web stranici

Photo: Franck

Komentari 0