26. rujna 2013.

Poznati uživali u stoljetnom šampanjcu Veuve Clicquot

Veuve Clicquot, ekskluzivni svjetski šampanjac koji datira iz 18. stoljeća, predstavljen je ekskluzivnim partyjem održanom u čarobnom vrtu Hrvatskog muzeja arhitekture.

 | Autor:

U jedinstvenom okusu uživali su poslovni ljudi, profesionalci u vinskom biznisu i osobe iz javnog života. Uz domaćine večeri Gordana i Jasnu Mohor te Vladu Šuška, bili su tu i voditeljica Barbara Kolar, glumica Ecija Ojdanić, voditeljica Iva Šulentić, poznata zvijezda hrvatskog kulinarstva Ana Ugarković, doc. dr. sc. Aleksandar Milenović, maksilofacijalni kirurg i plastični kirurg glave i vrata te bivša skijašica Nika Fleiss.

 | Autor:

Posebna gošća večeri bila je glumica i pjevačica Renata Sabljak koja je glazbenom točkom iz mjuzikla Cabaret oduševila goste, a Tango Appassionato, predvođen Josipom Novoselom, tijekom vrtne zabave svojom je glazbom podsjetio na vrijeme ludih dvadesetih godina. Domaćin večeri Gordan Mohor iz tvrtke Miva zahvalio je uzvanicima na dolasku i nazdravio najpoznatijim šampanjcem na svijetu.

,,Zadovoljstvo nam je što večeras predstavljamo Veuve Clicquot, koji u ponudi Miva Galerije vina zauzima posebno mjesto, a njegova zlatna boja idealna je da nazdravimo jeseni koja je pred nama'', dodao je Gordan Mohor.

 | Autor:

Uzvanici su imali prilike kušati Veuve Clicquot Ponsardin brut, zlatno žute boje i ugodnog mirisa koji u početku podsjeća na voće i suho grožđe, potom na vaniliju, a kasnije na brioše. Gosti su se složili kako Veuve Clicquot Ponsardin predstavlja idealnu ravnotežu između finoće i energičnosti.

 | Autor:

Tradicija šampanjca prepoznatljive žute etikete potječe iz 18. stoljeća, kada je Philippe Clicquot je osnovao vinariju pod imenom Clicquot. Obiteljsku šampanjsku kuću kasnije je preuzela Barbe Nicole Clicquot Ponsardin i od nje napravila svjetski poznati brend. Danas je Veuve Clicquot dio grupacije Louis Vuitton Moet Hennessy i jedna je od najcjenjenijih šampanjskih kuća u svijetu. Misao vodilja ove tvrtke je ustrajanje na kvaliteti, i to onoj najboljoj. Veuve Clicquot šampanjac utjelovljuje suvremenost i stoljetnu tradiciju s posebnim naglaskom na kvalitetu koje je prepoznata diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj.

 | Autor:

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0