11 prikaza 21. lipnja 2013.

Otvoren Ray-Ban “Shop in Shop”

1/19

U Splitu unutar poslovnice Optike Anda, u Joker centru otvoren je 1. Ray-Ban “Shop in Shop” u Jugoistočnoj Europi. Optika Anda svim Splićanima postala je nezaobilazna destinacija kad su u pitanju sunčane i dioptrijske naočale. Stoga nije tajna da svi Dalmatinci, a posebno Splićani posebnu pažnju posvećuju upravo odabiru sunčanih naočala.

 | Autor:

Ray-Ban, odnosno njihov službeni distributer za cijeli svijet, Luxottica  izjavili su kako ne kriju oduševljenje i ponos što imaju partnera kao što je Optika Anda dok je direktor maloprodaje, Zvonimir Šimić izjavio kako je  počašćen što je Optika Anda prva u Jugoistočnoj Europi dobila Ray-Ban Shop in Shop te da i od ovog kornera očekuje pozitivne učinke na poslovanje tvrtke.

 | Autor:

Ovako veliki događaj nisu zaobišli ni brojni poznati Splićani koji su veliki ljubitelji sunčanih naočala i optike Anda s kojom su od samih početaka, poput Jelene Rozge, Jole i njegove supruge Ane Čagalj, Slavka Sobina, Tomislava Čubelića, Marine Fernandez, Nataše Bebić, Ivana Kljakovića Gašpića i mnogih drugih.

 | Autor:

Iz Optike Anda su još dodali da je 21. lipnja u svim poslovnicama povodom otvorenja kornera, prigodni popust od 20 % na kupnju Ray-Ban naočala te da su spremili prigodne poklone za sve kupce.  

 | Autor:

U galeriji pogledajte više fotografija s otvaranja...

Komentari 0