1/19

Poznate Hrvatice zaljubljene u #LOVEMia kolekciju

U zagrebačkoj Martićevoj ulici, 12. studenog 2015., otvoren je novi modni showroom, sve popularnijeg hrvatskog modnog branda #LOVEMia. Ovaj mladi hrvatski brand od svojih samih početaka postavio je visoke standarde želeći privući pažnju svojom vrhunskom kvalitetom i originalnošću te je danas s razlogom postao iznimno tražen i priznat na hrvatskom modnom tržištu. Smišljan i stvaran s puno ljubavi i odgovornosti razlog je zašto je upravo srce zaštitni znak #LOVEMia branda te zašto je namijenjen svima koji s ljubavlju kupuju originalne komade svoje odjeće, želeći izbjegavati ustaljene stereotipe.

Da vole modu te da uvijek teže originalnošću, a zaljubljenje u trend matching outfitsa za mame i kćeri, te želeći u svojim dnevnim ili večernjim izlascima biti posebne pokazale su jučer i voditeljica Lana Pavić koja očekuje svoje drugo dijete, koja je došla u pratnji kćeri Borne, Senka Turina sa svojim blizankama Taro mi Tiom, voditeljica Martina Podgorski, poznate mama i kćer Irina i Danijela Car, vlasnice Linee Exclusive, Željka Stanković, Hana Hadžiavdagić i Iva Leko te  koje su vjerne klijentice ovog modnog branda te najbolje ambasadorice kolekcije kojima je srce pokretačka snaga.

 | Autor:

Svi #LOVEMia modeli odjeće  osmišljeni su i šivani u Hrvatskoj, a poseban naglasak u svom radu posvetili su osmišljavanju kompleta za mame i njihove kćeri.  Tako će se u showroomu od danas moći kupiti majice, haljine i suknje s ručno izrađenim (heklanim) te našivenim srcima u nekoliko boja i oblika prepoznatljive za ovaj modni brand, ali i ručno rađene narukvice od poludragih kamenčića ili od kože, krzneni privjesci, stvari kojima su srce i ljubav zaštitni znak a koje će privući i zadovoljiti svaku ženu sa stilom.

 | Autor:

Dolaskom zime #LOVEMia je pripremila i posebno osmišljene te ručno rađene vunene kapice s krznenim coflekima za mame i njihove kćeri dajući zimi i predblagdanskom razdoblju poseban šarm. 

Više slika pogledaj u galeriji....

Photo: None

Komentari 0