1/26

Poznata lica uživala u novoj kolekciji s.Olivera

U opuštenoj atmosferi Centra Cvjetni u Zagrebu, poznati njemački brand s. Oliver predstavio je ekskluzivnu kolekciju ''s.Oliver ART Collection'' nastalu u suradnji s poznatim kineskim umjetnikom Qiu Shengxian-om.

U VIP eventu i najnovijim modnim trendovima uživala su i brojna poznata lica poput Ivane Husar Mlinac, Marije Husar Rimac, Nenada Korkuta, Mirne Medaković, Tihane Harapin Zalepugin, Ogi Antunac, Marije Borić, Ivane Delač Đolo, Nine Slamić Gudeljević i drugih.

 | Autor:

Qiu Shengxian poznati je umjetnik iz Šangaja koji na izvanredan način spaja tradicionalnu kinesku umjetnost zajedno sa suvremenim elementima. Nosioc je jedinstvenog pravca u slikarstvu poznatog pod nazivom ‘’Mother & son’’, a njegov stil imao je značajan utjecaj na umjetničku scenu 20. i 21. stoljeća. Danas su njegovi radovi dio brojnih privatnih kolekcionarskih zbirki te se između ostalog nalaze u brojnim institucijama poput Bijele kuće u Washingtonu te Liu Haisu umjetničkog muzeja u Šangaju.

 | Autor:

Ekskluzivni komadi iz kolekcije ''s.Oliver ART Collection'' izrađeni su od najfinijih materijala poput svile i kašmira, a baš kao i njegov umjetnički opus puni su zanimljivih detalja i ekspresivnih motiva. Muza za njegov umjetnički rad njegova je supruga čiji lik je i prisutan na pojedinim komadima.

 | Autor:

Komade iz kolekcije ''s.Oliver ART Collection'' možete pronaći u s.Oliver trgovinama Centar Cvjetni Zagreb, City center One West Zagreb te Portanova Osijek.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: None

Komentari 0