12. srpnja 2013.

Povratak Kardashiana na male ekrane

1/7

E! najavljuje novu sezonu serije 'Keeping Up with the Kardashians' koja će se premijerno prikazati u nedjelju, 21. srpnja u 21:00 h. Nedavni skandali i objave poljuljali su veze u obitelji, ali je nikada nisu raskinuli. Pratite novih 18 epizoda osme sezone svjetski popularnog reality showa.

 | Autor:

'Keeping Up with the Kardashians' vraća se ovoga ljeta na male ekrane s uzbudljivih, novih 18 epizoda koje gledatelje još jednom vodi u svijet mega popularne, ali vrlo bliske obitelji. Kris, Bruce, Kourtney, Kim, Khloe, Rob, Kendall i Kylie poznati su po tome što znaju slaviti zlatne trenutke u životu i drže se zajedno kada obitelji prijete neprilike. Kako njihovi životi napreduju, uvijek osebujna i nepredvidiva obitelj drži se zajedno kroz smijeh, suze i neizbježnu dramu. E!-­jeva najgledanija serija 'Keeping Up with the Kardashians' premijerno se prikazuje od nedjelje, 21. srpnja, u 21.00 sat samo na E! kanalu.

 | Autor:

Kardashian/Jenner obitelj uključuje djecu i unuke s novim dramatičnim trenucima koji diraju u srce na svakom koraku. Ove sezone obitelj je prigrlila promjene na nekoliko frontova: s mlađim sestrama, Kendall i Kylie, dok odrastaju i žele više samostalnosti jedna od druge i od obitelji; s Bruceom koji nastoji provesti što više vremena sa svojim sinom Brodyjem; s Khloé koja je zatečena Kendallinim i Kylieinim brzim odrastanjem; s Kourtney i Scottom koji žele njihovu vezu uzdići na višu razinu te ponajviše u iščekivanju prvog djeteta Kim Kardashian.

 | Autor:

Ne propustite uzbuđenja koja donosi osma sezona 'Keeping Up With The Kardashians', od nedjelje, 21. srpnja u 21.00 sat, ekskluzivno samo na E! Entertainment kanalu.

U galeriji pogledajte više fotografija...

Komentari 0