08. ožujka 2013.

Postanite model uz splitski City Center one

Ako je vaš san oduvijek bio prošetati modnom pistom u super odjeći i obući ispred bliceva brojnih fotoaparata i modne publike - sada je prilika da taj san i ostvarite.

City Center one Split poziva vas da se prijavite na casting, naučite sve tajne manekenskog zanata od priznatih stručnjaka i zablistate na FashiONE Weekendu – velikim modnim revijama najboljih brandova City Centera one.

 | Autor:

Casting je otvoren za mladiće i djevojke, uvjet je da imate između 18 i 25 godina i veliku želju okušati se u manekenstvu. Prijave za casting traju do 15. ožujka, a prijavnicu možete pronaći ovdje. Ispunjenu prijavnicu donesite na info pult Centra ili pošaljite mailom na info-st@citycenterone.com i očekujte naš pozivu na casting koji će se održati 16. ožujka. Sve koji prođu na castingu očekuje prava škola manekenstva pod vodstvom poznate manekenke i bivše Kraljice Hrvatske Danijele Alavanje, dok će se u zanimljivim modnim radionicama za profesionalnu edukaciju mladih manekena City Centera one Split pobrinuti poznata imena naše modne scene. Tako će osnove modne fotografije i snimanja naučiti od naše priznate fotografkinje Mare Bratoš, a pravila stila i odijevanja od stilistice Ive Balaban.

 | Autor:

Cijela priča kulminirat će FashiONE Weekendom 23. i 24. ožujka kada će manekeni pokazati sve naučeno i zablistati u odjeći, obući i modnim dodacima najboljih brandova City Centera one.

Ne propustite ovu jedinstvenu modnu priliku!

Komentari 0