1/7

Posjetite 'Stilske igre' u Arena Centru

Od 8. do 9. ožujka, drugu godinu za redom, Arena Centar je domaćin Stilskih igara. Sve će biti u znaku mode, edukacije, savjeta, plesa, zabave i vrijednih nagrada.

Vrhunac Stilskih igra je modna revija, za koju će stylinge pomno odabrati Ivan Friščić, a koju će još zanimljivijom učiniti plesna skupina Atomic Dance Factory.

 | Autor:

Svaki korak i modnu kombinaciju pratit će budno oko i fotografski objektiv polaznika seminara Fotosofia day pod vodstvom Damira Hoyke, a 15 odabranih polaznika imat će priliku pokazati svoje vještine fotografirajući tri modne kategorije: streetstyle, fashion show i modni editorial. Svi koji budu htjeli saznati male tajne i trikove iz svijeta ljepote, moći će se educirati, uljepšavati i savjetovati na beauty cornerima, koje će predvoditi Ivana Bilandžija Billy i Katica Topčić.

 | Autor:

U nedjelju 9.3. najavljujemo cjelodnevno savjetovanje „Modna slagalica s Ines Preindl“ na kojem će Ines Preindl upoznati posjetitelje s ponudom trgovina Arena Centra, educirati ih kako kombinirati odjeću s modnim dodacima te odjećom domaćih dizajnera koji se predstavljaju na vodećim modnim događajima. „Modna slagalica“ okupit će eminentne hrvatske dizajnere: Zorana Aragovića, Anu Maru Ricov, Elfs, Link, Kristinu Burju i Ivana Alduka.

 | Autor:

U 17 sati „Modnu slagalicu“ će upotpuniti modna tribina na temu “Kako i na koji način spajati konfekciju i manufakturu“. Sudionici i gosti tribine bit će poznate osobe iz svijeta mode i novinari, a govornici su: izvršna urednica portala Budi.IN Mija Dropuljić, modni dizajner Zoran Aragović, modna dizajnerica Kristina Burja i blogerica Ljupka Tanevska, koji će na zadanu temu reći ponešto i o uniformiranosti.

 | Autor:

Korisni savjeti koji će se moći čuti na modnoj tribini, pomoći će posjetiteljima da se što bolje snađu u kreativnom natječaj Arena Centar Stilist gdje će uz pomoć web aplikacije moći složiti svoje stilske kombinacije i osvojiti vrijedne nagrade.

Prijave na natječaj “Arena Centar Stilist“ se zaprimaju na vip@arenacentar.hr, broj sudionika je ograničen!

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: None

Komentari 0