11. prosinca 2014.

Posjeti Budi.IN Sajam kreativnih detalja!

Budi.IN.

Ovaj vikend, u subotu 13. do nedjelje 14. prosinca, u zagrebačkom Centru Kaptol održava se treći po redu Budi.IN Sajam kreativnih detalja na kojem te očekuje pregršt originalnih proizvoda poznatih hrvatskih kreativaca.

U potrazi si za unikatnim poklonima koji će tvoje najmilije oduševiti ispod bora? Veliki izbor modnih i dekorativnih detalja, kao što su ogrlice, naušnice, detalji za dom, odjeća, torbe, lampe, učinit će odabir božićnog poklona laganim i svima izmamiti osmijeh na lice.

 | Autor: Herman.design, MoMa, Dott., Chicks on Chic, Le prase, Motiv dizajn, Bags by Kristina, Irena Sophia, Streets of happines samo su neka od 20 izlagača koji će od 10h do 20h u subotu i nedjelju predstaviti svoje radove, a neki od njih će u Centru Kaptol premijerno prikazati svoje nove kolekcije.

 | Autor: U subotu 13. prosinca od 12h do 14h održat će se kreativni natječaj „(Kre)ativiraj se!“, na kojem će tri odabrana čitatelja Budi.IN-a predstaviti svoj dizajn Startas tenisica te se natjecati za finalnu nagradu.

Budi i ti dio odlične i kreativne atmosfere i posjeti nas 13. i 14. prosinca u na drugom katu Centra Kaptol!

Više o samim izlagačima, doznaj ovdje.

Komentari 0