Polleo Sport na tronu - najveća poslovnica u ovom dijelu Europe!

Regionalni lider u industriji sportske prehrane, Polleo Sport, još jednom briše granice i ostavlja bez daha – otvara svoju najveću poslovnicu u City Centeru one East u Zagrebu. Sada će vjerni kupci, ali i oni koji će to tek postati, uživati u poslovnici s najbogatijom ponudom suplemenata, bio i zdrave hrane, vitamina, minerala, fitness opreme i svega što vam je potrebno za trening, tjelovježbu i zdrav način života. Polleo Sport ovom poslovnicom još jednom podiže ljestvicu i standarde te spada u sam europski vrh što se tiče inovacija u industriji sportske prehrane.

Spektakularno otvorenje je zakazano u subotu, 07.11., s početkom u 09:00h u City Centeru one East u Zagrebu (Slavonska avenija 11d, 10000 Zagreb).

 | Autor:

Na otvorenju vas očekuje novi prostor na gotovo 200m2, Whey Wall od 20m2, novi asortiman poput Garmina, Everlasta i 50m2 namijenjenih samo za Under Armour asortiman. Posjetitelje očekuju pokloni pri svakoj kupnji, cjelokupni asortiman snižen za 15%, najveći popusti (čak i do vrtoglavih 55%) i promocije u povijesti tvrtke.*

 | Autor:

Ivana Matijašević, voditeljica marketinga City Centera one East, izjavila je: “Čast nam je što je Polleo Sport odlučio upravo u našem Centru otvoriti svoju najveću poslovnicu, ali i ujedno jednu od najvećih poslovnica sportske prehrane u Europi. To nas sve skupa čini jako ponosnim!“

 | Autor:

Otvorenju će prisustvovati dugogodišnji prijatelji Polleo Sporta. Nabrojimo samo neke od njih: Željko Mavrović, Doris Pinčić, Dušan Bučan, Ana Gruica, Mislav Čavajda, Miran Kurspahić, Marijana Mikulić, Lana Jurčević te mnogi drugi. Otvorenje će biti pravi spektakl sa pregršt događanja, bogatim cjelodnevnim programom i gostima iznenađenja, a Vaši domaćini biti će Lav Mislav i Mario Valentić.

Tradicionalno rušenje Zida Loših Navika će biti spektakularno, atraktivno i umotano velom misterije jer identitet osobe, koja će rušenjem službeno otvoriti ovu mega poslovnicu, ostaje tajna do zadnje minute.

 | Autor:

Velikan hrvatskog boksa, Željko Mavrović, rekao je sljedeće: „Pratim Polleo Sport od samih početaka i zaista je lijepo vidjeti kako se sve to razvijalo – fascinantno je koliko dugo ova tvrtka predvodi industriju sportske prehrane na globalnoj razini i konstantno je u vrhu. Ovo je pokazatelj kako se napornim radom, odricanjima i velikom željom mogu napraviti velike stvari!“

 | Autor:

Asortiman Polleo Sporta i atraktivni brendovi koje tamo možete pronaći plijene pažnju diljem svijeta. Upravo to radi i Polleo Sport – iznenađuje, oduševljava i obara s nogu. Imate i više nego dovoljno razloga da dođete na otvorenje u City Center one East te da se zajedno sa Polleo Sportom popnete na tron Europe!

Photo: None

Komentari 0