1/29

Pogledajte novu kampanju brenda ELFS

Jedna od najiščekivanijih revija ovosezonskog Schwarzkopf Cro A Porter zasigurno je bila ona modnog dvojca Elfs koji unatoč tome sto je nisu prikazali u sklopu službenog programa, za sve svoje sljedbenike pripremili su poseban način prezentacije svoje kolekcije

 | Autor: Goran Matijašec/Antonija Butković Goran Matijašec/Antonija Butković Upravo pista Schwarzkopf Cro A Porter-a i Lauba, Kuća za ljude i umjetnost, poslužila je kao kulisa njihove modne priče. Svoju najnoviju proljeće/ljeto 2013. kolekciju ELFS prikazuju na pisti, ali u obliku modne kampanje. Modeli hodaju pistom i poziraju, ali bez publike. I ovaj put ELFS su se pokazali kao pravi modni vizionari koji svojom modnom vizijom prelaze standardne načine prezentacije svoje odjeće.

 | Autor: Goran Matijašec/Antonija Butković Goran Matijašec/Antonija Butković Vjerni svom načinu modnog izražavanja ELFS i ovaj put u središte svoje mode prikazuju mladu i prpošnu djevojku koja je zabavna, opuštena i vesela. Moda je za nju igra i ona se obožava igrati modom, spajati naizgled nespojive modne kombinacije i biti modno hrabra i odvažna. Upravo ELFS djevojkama izazov je s modom ući u dvoboj. Za ELFS djevojku moda je pretjerivanje, ali sa stilom. To je djevojka koja voli pažnju i zna ju privući.

 | Autor: Goran Matijašec/Antonija Butković Goran Matijašec/Antonija Butković Ova ELFS proljeće/ljeto 2013. kolekcija pokazuje što sve ELFS djevojke moraju imati u svom ormaru ove sezone. Svaka ELFS djevojka dan započinje plišanom trenirkom u kojoj je nesputana i slobodna, na fakultet, školu ili posao bira ELFS bazične i ležerne komade poput traperica, jaknica, oversized T-Shirta, pamučnih haljina ili suknji, dok za večer ili izlazak bira raskošne ELFS haljine.

 | Autor: Goran Matijašec/Antonija Butković Goran Matijašec/Antonija Butković I ovaj put igranje logotipom vlastitog branda, kao i odabir posve novih i originalnih printova koji krase oversized Tshirt-e, haljine ili jaknice oduševit će sve prave "it" djevojke. Raskošne haljine od brokata zasigurno će biti prvi odabir svih djevojaka za sve važnije životne prigode. Cijela kolekcija upotpunjena je modnim dodatcima, torbama i posebno zanimljivim šiltericama.

 | Autor: Goran Matijašec/Antonija Butković Goran Matijašec/Antonija Butković Ipak ELFS modna priča ne bi bila dosljedna sebi da se nije pozabavila iskonskom temom iz pop kulture. Ovaj put  ELFS preispituje djevojke na izborima ljepote  njihovu ljepotu stavlja na pijedestal. Jednom Miss uvijek Miss, a ELFS upravo vrača sjaj pomalo zaboravljenim izborima ljepote i slavi bezvremensku ljepotu neke od najljepših žena hrvatske. Ova priča počinje izborom za Miss Hrvatske 1993. godine Fani Čapalijom i njenom sada već legendarnom izjavom "It's OK", a kako revija odmiče tako se kruna prenosi na druge ljepotice. Ovaj jedinstven spoj mode i ljepote predstavlja vremeplov izbora ljepote i svaku ženu bez obzira na godine i titulu pretvara u istinsku ljepoticu. San svake male curice dok je mala je da jednog dana bude Miss, upravo Vam ELFS svojom najnovijim kolekcijom omogućuje da to budete svaki dan kad god to poželite.

U galeriji detaljnije pogledjate novu kampanju brenda ELFS te uživajte u njihovom reviji putem video snimke...

Photo: Goran Matijašec/Antonija Butković

Komentari 0