13. veljače 2013.

Pogledajte novu Ann Christine kolekciju!

1/75

Jarke boje, bogatstvo šarenog printa, skinny hlače i pencil haljine i suknje čine okosnicu nove proljetne kolekcije brenda Ann Christine.

 | Autor: Poput većine highstreet brendova i Ann Christine nudi više podlinija za različit tip djevojaka. AC linija obraća se mlađim djevojkama i nudi drske i upadljive komade u kojima prevladava šareni print.

 | Autor: Nadolazeće sezone nisu samo hlače razigrane – suknje i košulje također su „okupane“ u rapsodiji raznolikoj printa. Vodeći materijal je traper. Nosit ćemo ga od glave do pete – traper košulje, jakne, hlače, kratke hlačice i suknje obožavaju ovaj materijal.

 | Autor: Ann Christine linija predstavlja nešto umjerenije i ženstvenije komade. No i ovdje je naglasak na printu, jarkim bojama. Vodeći komad su skinny hlače, a od printa dominira onaj animalni, no i geometrijski i psihodelični. No, u ponudi su i pastelne boje koje krase majice i lagano proljetno pletivo.

 | Autor: Modni dodaci također se nude u ova dva oprečna stila. S jedne strane tu su nježni dodaci, a s druge nakit i ostali detalji u neonskim bojama. Print je vidljiv i na torbama pa čak i na salonkama koje su prav osvježenje.

 | Autor: U galeriji detaljnije pogledajte što brend Ann Christine nudi u novoj modnoj sezoni...

Komentari 0