Počinje festivalska groznica!

Kalifornijska Coachella bila je tek modno “zagrijavanje” u festivalsku sezonu koja u Hrvatskoj službeno počinje krajem lipnja, točnije 22., megapopularnim INmusicom. Osim lude zabave jednako je bitno, prema festivalskom bontonu, otpustiti modne kočnice i razigrati urbane, dnevne kombinacije. Već nekoliko sezona na snazi je pravilo da pravila nema.

Dapače, spajanje nespojivih stilova je itekako dobrodošlo. A to vrijedi i ovog ljeta.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Boho glam diva, eklektična djevojka iz susjedstva, otkačena surferica, moderna kaubojka, party romantičarka... tijekom festivalske groznice možete zaigrati koju god modnu ulogu poželite. Tako i onu za koju možda inače nemate hrabrosti. U kombiniranju samo je mašta granica, no sve to ne bi bilo moguće bez nekoliko ključnih komada koji svakog ljeta iznova vrijedno “uskaču” u pomoć.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Prva asocijacija na dugo, toplo ljeto svakako su resice koje su ove sezone pronašle put do srca svih trendseterica raznih modnih izričaja. Sveprisutne su na odjeći, od kimona do košulja i haljina, a najbolje se snalaze na dodacima poput torbica. U stopu ih prate neizbježne vruće hlačice koje su postale svojevrsni ljetni klasik. Dužinu prepuštamo vama, kao i boje te izbor materijala.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Više pročitaj od subote u novom broju magazina Budi.IN!

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0