Pobjednica StyleBook by eNVy room je...

Nakon punih mjesec dana treći po redu StyleBook natječaj je završio, a tijekom svih dana uživali smo u mnogobrojnim kombinacijama naših vjernih čitateljica.

 | Autor: Privatno Privatno Poznati modni dvojac Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, koji stoji iza brenda eNVy room, imali su uistinu težak zadatak. 

Preko 70 djevojaka je objavilo svoje kombinacije na temu večernjeg stylinga – romantične, rokerske, retro i glamurozne kombinacije ukrasile su StyleBook by eNVy room.

Nakon pomnog pregledavanja svih stylinga, dizajneri su odabrali svoje favorite, a među njima i dobitnicu.

„Zahvaljujemo svim djevojkama koje su slale svoje odjevne kombinacije i moramo priznat da su nas neke posebno oduševile. Nije bilo lako, no jedna se djevojka itekako istaknula sa svojim prepoznatljivim stilom kojeg njeguje od glave do pete, a to je GretaOHara i njen styling „gold dress“ koji je pobjednički styling nagradnog natječaja. Pri samom pogledu na fotografiju ne možemo, a da se ne zapitamo koje ju filmske dive inspiriraju. Ono što istinski cijenimo kod nje je što ne podliježe slijepo trendu kao niti nikakvim vanjskim utjecajima. Zaista želimo vidjeti kako će isfurati eNVy room haljinu“, komentirali su Nikica i Vjeko.

Čestitamo pobjednici Ivani Benko (Zagreb) koja je osvojila custom made haljinu eNVy room. Pobjednica će u pratnji Budi.IN redakcije posjetit će showroom dizajnera i u suradnji s njima odabrati model haljine koji će za nju biti rađen po mjeri.

Dobitnica će o detaljima preuzimanja nagrade biti obaviještena e-mailom koji je ostavljen prilikom registracije.

eNVy room pohvaljuje...

Ivana nije bila jedina koja je svojim styling oduševila Nikicu i Vjeku. Među mnogobrojnim kombinacijama, dizajneri ističu i dodatne četiri djevojke koje su ih očarale svojim stilom.

 | Autor: Privatno Privatno „Osim pobjednice, moramo pohvaliti i čitateljicu Dajanu_B i njen styling „Rock'N'Roll Fairytale“ i Fashintnt i njenu kombinaciju „Black on the street“ radi njihovog bezgrešnog i vrlo sofisticiranog rokersko-boemskog stila. Pohvalili bi još i hAlinije na maštovitosti i pomalo lucidnoj hrabrosti koja se vidi u stylingu „crveno i crno“ koja rezultira zaista sjajnim individualnim stilom, čitateljicu linen_alien i styling „Never play hard to get with a hologram“ i njezin mladenački i minimalistički pristup urbanom odijevanju“, naglasili su u nastavku eNVy room.

 | Autor: Privatno Privatno Zahvaljujemo svim čitateljicama na sudjelovanju i pozivamo vas da i dalje pratite StyleBook, inspirirate se stilom našim čitateljica, glasate, objavite svoje stylinge i komentirate stylinge drugih. Uz to očekujte i druge nagradne natječaje u suradnji s poznatim hrvatskim dizajnerima!

Photo: Šime Eškinja

Komentari 0