Pin-up je opet u modi!

Između mnoštva Deichmannovih modela pažnju posebno plijene prekrasne cipele inspirirane pin-up djevojkama. Modeli koje krase srednje i visoke pete, kao i retro dojam, na prvi pogled će osvojiti i trendeseterice i žene koje vole klasiku.

Iako pin-up ne možemo nazvati novim, s popularnošću izvođačica burleske poput Dite Von Teese ovom retro looku ponovno raste popularnost među djevojkama i ženama. Jedan od najvećih proizvođača obuće u Europi, Deichmann, u svojoj kolekciji za proljeće/ljeto prigrlio je zato ovaj trend.

 | Autor: Sve one dame koje vole izuzetno ženstvene modele, koji na moderan način interpretiraju pin-up trendove, doći će tako na svoje. Klasične visoke pete i nježne remenčiće koji ističu gležanj u Deichmannu su spojili s ultramodernim materijalima i kombinacijama boja koje su trenutno najviše u trendu. Tako se u ovim modelima često pojavljuju osnovne, 'ne-boje' poput crne i bijele, ali ima i za proljeće mega popularne plave, kao i neutralnih krem nijansi koje su ove sezone toliko popularne.

 | Autor: Pin-up djevojke odlikuje prije svega ženstvenost – naglasak u odjeći je na struku i oblinama. U make-up-u na istaknutim usnama i očima, a u cipelama na ženstvenim oblicima koji laskaju ženskom stopalu. Svi ovi trendovi ističu ono najbolje na svakoj ženi, pa ako i niste do sad razmišljali o pin-up trendu, možete isprobati neki od njegovih detalja u svojim svakodnevnim kombinacijama. Uz to, ovi modeli cipela izvrsno pristaju i uz srednju duljinu suknji, koje su definitivno ponovno u modi.

 | Autor: Kao i uvijek, Deichmannovi modeli cijenom su izuzetno pristupačni, pa se cijene prikazanih modela kreću od 119 kuna pa naviše. Zato postanite pin-up djevojka, makar povremeno.

U galeriji detaljnije pogledajte retro modele...

Photo: None

Komentari 0