1/14

Petra Kurtela i Marko Tolja za Ghetaldus Vintage

Nakon što je prošle godine predstavljena ekskluzivna kolekcija sunčanih naočala Ghetaldus Vintage 2013., odmah su postale predmet želje svih ljubitelja retro naočala u suvremenoj interpretaciji i od sada su dostupne na svim Ghetaldus prodajnim mjestima. StreetStyle fotograf Goran Čižmešija fotografirao je mlada glumicu Petru Kurtelu i glazbenika Marka Tolju koji su prošetali zagrebačkim ulicama u Ghetaldus Vinatge 2013. naočalama.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Kolekcija Ghetaldus Vintage za sezonu ljeto 2013. sažima intrigantnu modnu interpretaciju kultnih Ghetaldusovih modela sunčanih naočala iz 1960-ih do 1980-ih koji su obilježili prošla desetljeća. Upravo ti modeli su
 pod
 kreativnim
 vodstvom 
modne
 dizajnerice
 Anamarije
 Brkić
 (A'Marie) 
i 
kreativnog
 genijalca 
Maura 
Massarotta 
(Sheriff&Cherry), 
dobili 
osuvremenjeni
 izgled 
minimalnim
, ali
 efektnim
 intervencijama.

 Kolekcija Ghetaldus Vintage sastoji se od 10 modela proizvedene od plastike i žice, u različitim bojama i veličinama.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Plastični modeli izrađuju se posebnom tehnikom injekcioniranja, a nakon brojnih i pažljivih obrada, naočale se završno bojaju i lakiraju, te se u njih ugrađuju bojane organske leće kojima se prethodno nanosi zaštitni UV sloj. Metalni modeli sunčanih naočala izrađeni su od plemenitih materijala poznatih kao Alpaka i Monel, točnije od žice sačinjene od bakra, nikla, cinka, željeza i drugih elemenata u tragovima. 

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Bojane i lakirane visokokvalitetne leće su kod metalnih modela također organske. Svi modeli sunčanih naočala Ghetaldus Vintage ručno su izrađeni i ručno bojani u hrvatskoj tvornici Ghetalus nedaleko Zagreba te s razlogom nose potvrdu kvalitete 'Made in Croatia'.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Naočale iz najnovije kolekcije Ghetaldus Vintage karakterizira iznimno prihvatljiva cijena u rasponu od 400 kuna (plastični modeli) do 450 kuna (metalni modeli), a dostupne su na svim Ghetaldus Optika maloprodajnim mjestima diljem Hrvatske.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

U galeriji pogledajte ostatak fotofrafije kampanje s Markom Toljom i Petrom Kurtelom u glavnim ulogama...

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0