1/14

Padobranac obučen u lava spektakularnim skokom otvorio novu poslovnicu Polleo Sporta

Otvorenje su svojim dolaskom upriličile i mnoge poznate osobe iz hrvatske javnosti

Povod za ovakav neobičan događaj na subotnjoj špici bilo je otvorenje nove, najmodernije poslovnice Polleo Sporta u Ban centru. Naime, 11. lipnja od 8 sati, regionalni lider u industriji sportske prehrane i fitness opreme, Polleo Sport, doveo je na Europski trg širok asortiman proizvoda za sve ljubitelje sporta, aktivnog života i rekreacije.

 | Autor:

Svi okupljeni na Europskom trgu ove subote, mogli su uživati u bogatom programu koji se održavao pod voditeljskom palicom Marija Valentića, a na kojemu su svoje vještine pokazali kraljevi streetworkout-a Street Brothersi, čovjek koji prkosi zakonima gravitacije, Petar Bruno Basić te plesači Transform Crew-a i Capoiera tim.

 | Autor:

Malo prije podneva, pogledi gomile posjetitelja bili su uprti u nebo gdje se pojavio avion iz kojega je iskočio hrabri lav Mislav, maskota Polleo Sporta te padobranom doskočio u sam centar metropole, kako bi hokejašima Borni Renduliću i Ivanu Šijanu dostavio palice. Uzevši palice, hokejaši su punom brzinom jurnuli prema Zidu Loših Navika, čije je rušenje postalo tradicija otvorenja Polleo Sporta. Hokejašima su put prema Zidu Loših Navika osigurali zaposlenici Polleo Sporta i sudionici na otvorenju koji su ih bodrili uz ritam pjesme “We will rock you”. Točno kad je Grički top označio podne, hokejaši su, uz malu pomoć plavog lava Mislava i glasno navijanje svih okupljenih palicama razbili Zid Loših Navika te na taj način službeno otvorili vrata nove poslovnice. Tisuće posjetitelja pohrlile su razgledati unutrašnjost najekskluzivnije poslovnice, iskoristiti akcijske popuste i degustirati neke od proizvoda iz širokog Polleo Sport asortimana.

 | Autor:

Na otvorenju se održala i napeta borba u obaranju ruku između Dušana Bučana i Polleo Sport maskote Lava Mislava kojoj je presudio voditelj Mario Valentić i to u korist Dušana Bučana. Pobjednik je komentirao borbu, ali i cijeli event:

"Nije bilo lako pobijediti kršnog lava kao što je Mislav, ali eto sreća i sudac su bili na mojoj strani. Također bih zahvalio Polleo Sportu što mi je dao priliku da se okušam u ovakvoj borbi s tako moćnom životinjom. Mislim da ću se počastiti proizvodima iz asortimana suplementacije Polleo Sporta kako bih sljedeći put mogao pokoriti i Željka Mavrovića."

 | Autor:

Spektakularno otvorenje su svojim dolaskom upriličile i mnoge poznate osobe poput Željka Mavrovića, Ivane Marić, Filipa Jurčića, Marijane Mikulić, Mislav Čavajda, Igora Barberića, Nives Čanović,  Sandre Perković, Stjepana Božića i mnogi drugi.

 | Autor:

Željko Mavrović prati rad i rast Polleo Sporta te se uvijek rado odazove pozivu na otvorenja:

"Polleo Sport je jedna drugačija sportska priča koju već dulje vrijeme pratim i uvijek me iznova iznenade spektakularnim otvorenjima. Svaki put kad dolazim na otvorenje, pitam se "Što su smislili ovaj put?" i uvijek bude iznad svih mojih očekivanja."

Photo: None

Komentari 0