Ovotjedno lice s naslovnice je Kristina Vukas

Kada je riječ o cipelama ili trobicama, Kristina će uvijek radije odabrati cipele. Pročitajte intervju...

Reci nam ukratko koji stil preferiraš, boje, komade?


Preferiram razne stilove. Najčešće casual kombinacije za studio i svakodnevne obveze koje upotpunim neobičnim detaljima - choker ogrlicama, okruglim sunčanim naočalama, šiltericama, štiklama neobičnih boja... Volim suknje i haljine koje otkrivaju noge, T-shirt haljine, bomber jakne, visoke čizme. U zadnje vrijeme volim maslinasto zelenu, crvenu, smeđu, crnu, bijelu te pastelne boje.

Što misliš o street styleu? Je li uspio visoku modu učiniti dostupniju/poznatiju širokim masama?

Street style je sjajna inspiracija za osmišljavanje vlastitih kombinacija, super mi je kako su cure sređene, a opet ne izgledaju kao da su se puno trudile.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Koliko ti treba da osmisliš kombinaciju? Dogodi li ti se ikad da pomisliš “ja nemam što obući”?

Pa... svaki dan pomislim kako nemam ništa za obući. Nikad dosta odjeće, ali ne volim shopping. Rješenje? Osmislila sam svoju kolekciju odjeće s tvrtkom Galeb.

Koje dizajnere/brendove voliš? Tko su ti stilske inspiracije (ako ih imaš)?

Volim Zaru, Forever 21, Sugarbird Zagreb, Krie, u Sephori bih mogla ostaviti pola ušteđevine. Inspiracija mi znaju biti blogerice.

Kupuješ li planski ili impulzivno?

Oboje. Za potrebe snimanja mi pomažu stilisti ili domaći dizajneri (Krie, Sugarbird Zagreb). Iako mi je najdraži shopping onaj u prolazu, kada slučajno ugledam nešto što mi se sviđa, pa to i kupim.

Cipele ili torbe? Zašto?

Prijateljice mi znaju oduzeti novačnik ispred dućana s cipelama tako da, iako bih ja rekla da je gotovo izjednačeno, cipele su u malo većoj prednosti (smijeh). Iako torbe nisu zanemarive, pogotovo ako pristaju s cipelama.

Što nosiš na fotki za Budi.IN?

Nosim Sugarbird Zagreb.

Što trenutačno radiš? Koji su ti hobiji, kako provodiš slobodno vrijeme, što te veseli itd.


Osim pjevačke karijere hobiji su mi ples, teretana, otkrivanje novih pjesama i beatova, putovnja, stand up komedija, pisanje… tu i tamo se znam rasplesati na ulici i zaboraviti da ima ljudi oko mene.

Omiljeno jelo/piće... Palačinke.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0