Ove subote zaljubite se u volane i crvene detalje

U sutrašnjem broju Budi.IN-a provjerite kako se možete uključiti u nagradnu igru i osvojiti fantastične Kymco skutere za ljetne vožnje gradom. Za sutra smo vam pripremili i veliku temu o crvenim detaljima, odvažnim balerinkama i razigranim volanima

Da je crvena boja stalni gost modnih pista već godinama, pokazuje i to kako doslovno postoji Valentino crvena u modnoj industriji, a zove se - Valentino Rosso. Dizajner vjeruje kako crvena jedina može konkurirati crnoj i bijeloj. Naša Dubravka Prpić Znaor donosi super tekst o statement komadima.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

U sutrašnjem vam broju donosimo prijedloge za divne crvene detalje te kako ih nositi. Pročitajte i kako su klasične balernike postale odvažne cipelice, a ako vam i dalje nije dovoljno mode - inspirirajte se razigranim volanima koji se ove sezone nose na svemu. Ako ste mislili da ste volane na odjeći napustili tamo negdje s dječjim cipelicama i jednoznamenkastim brojem svjećica na torti, ovogodišnji trend sigurno vas je uhvatio nespremne - upravo se ovaj zaigrani detalj vratio u visoku modu, no u odraslijem, elegantnom izdanju.

 | Autor: Rex Rex

Pratite li modu, Fendijeva kolekcija za proljeće i ljeto 2016. sigurno vam je zapela za oko - talijanski modni div pistu je posuo cvijećem, a kreacije su bile prekrivene grafičkim printom ovih nježnih biljaka u svim veličinama i oblicima.

Naša Lidija Palunko iz Londona se javlja s pričomo pop-up trgovini koji je Fendi ovorio u sklopu dizajnerskih galerija koje čine unutrašnjost shopping meke na Oxford Streetu. Beauty apetite ove ćemo vam subote zadovoljiti temom o otkrivanju kože nakon duge hladne zime, a i kišnog proljeća koje zahtijeva konkretne rituale koje možete napraviti kod kuće.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Osim toga ove subote imamo poseban beauty editorijal naše Sanje Agić. U našem editorijalu ugostili smo Ivu Glibo, pobjednicu Avonova natječaja. Osim što je pozirala poput pravog modela, Avon ju je nagradio poklon bonom od 1000 kn, što je Osječanku oduševilo jer obožava njihove proizvode.

 | Autor: arhiva arhiva

U subotu ne propustite niti našu rubriku interijeri, u kojoj ovog tjedna vlada mornarski štih, a u rubrici destinacije putujemo u vječni Rim. Za kraj inspirirajte se receptima za prefine lazanje - slojevima za kojima luduje cijeli svijet.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0