27. studenoga 2015.

Otvorenje Pop up-a butika Chic oduševio posjetitelje

Sinoć je upriličeno otvorenje pop up butika CHIC, Larisa Medić, vlasnica brenda Chic za područje Hrvatske omogućit će Zagrepčankama da ovog vikenda uživaju u potpuno novom, posebnom doživljaju kupnje. U to su se uvjerile i sinoćnje gošće među kojima: Sandra Tankosić, Jelena Perčin, brojne blogerice, stilisti te mnogi drugi.

'Vjerujem da se svaki dan žena može i mora osjećati posebno, a Chic definitivno to omogućuje. S tom mišlju sam ljubav prema modi pretvorila u posao i sada uživam u tome. Nakon uspješnog pop up-a u Osijeku sada smo u Zagrebu i divno smo se družili sinoć na otvorenju. Radujem se ovom Chic vikendu i pozivam sve Zagrepčanke da nas dođu posjetiti i uživati u nesvakidašnjem doživljaju kupnje.' izjavila je Larisa Medić povodom otvorenja pop up-a u Zagrebu.                 

 | Autor:

Brend Chic na Hrvatsko tržište donosi potpuno novi doživljaj kupnje: osim vrhunske odjeće, popratni sadržaji stvaraju poseban ugođaj! Primjer je sami koncept pop up-a, kojeg Larisa Medić na Hrvatsko tržište donosi na 'velika vrata'. Luksuzni stan u samom centru grada (Bogovićeva 1, drugi kat, stan 205) postaje top modno odredište. Stoga nemojte propustiti: od petka do nedjelje od 9 do 21.

Komentari 0