20. listopada 2014.

Otvorena trgovina Mohito

1/16

Europski modni brend Mohito stigao je u Hrvatsku. Današnje veliko otvaranje prve Mohito trgovine u Arena Centru u Zagrebu održano je uz darove za prve kupce, ispijanje pjenušca i odličnu glazbu DJ Miss Kali.

Poznate glumice i ljubiteljice elegancije Ecija Ojdanić, Ana Begić Tahiri i Iva Mihalić na otvorenje su stigle u svojim kombinacijama Mohito odjeće i modnih dodataka iz najnovijih kolekcija. Svečanim rezanjem vrpce, trgovinu je otvorila Ana Babić, direktorica tvrtke LPP Hrvatska.

 | Autor:

Mnogobrojne posjetiteljice uživale su u razgledavanju Mohito odjeće koja predstavlja ženstven i energičan izgled i urbanu eleganciju. U kolekciji jesen/zima 2014. brend Mohito kombinira ženstvenost i eleganciju s trendovima koji se svake sezone predstavljaju na vodećim modnim pistama.

 | Autor:

Novu specijalnu liniju Gold Label, izdvojenu u posebnom dijelu trgovine, odlikuje vrlo sofisticiran dizajn za žene koje traže luksuz kao i vrhunska kvaliteta tkanina i izrade. Jedan od najvažnijih naglasaka u kolekciji Gold Label je na prirodnoj crnoj koži predstavljenu u obliku uskih cigarette hlača te pencil haljina, kao i majice širokih rukava. Ekskluzivna kolekcija koju Mohito kreira jednom godišnje bit će dostupna u studenom. Radi se o posebnoj liniji dizajniranoj u suradnji sa slavnim osobama, a ovogodišnja Mohito zvijezda je Anja Rubik, međunarodni top model. Ove će sezone brojne Hrvatice moći uživati u ženstvenim Mohito kolekcijama i kreirati vlastite, originalne kombinacije koje odgovaraju njihovom stilu.

 | Autor:

Mohito je brend stvoren za žene koje vole modu i cijene originalnost, ženstvenost i urbanu eleganciju. Nakon otvorenih stotinjak trgovina diljem Europe, Mohito donosi hrvatskim ženama svoju prvu trgovinu u Zagrebu. Mohito kolekcije kombiniraju ženstvenost i eleganciju s trendovima koji se svake sezone predstavljaju na glavnim modnim pistama. Mohito je modno osviješten brand. Njegova odjeća garantira energetičan, ženstven i moderan izgled za poslovne prigode i za slobodno vrijeme.  U rujnu 2014., Mohito je lansirao specijalnu liniju Gold Label čije su glavne karakteristike vrlo sofisticiran dizajn i vrhunska kvaliteta izrade. Kolekcija Gold Label nalazi se u izdvojenom odjelu trgovina Mohito.

 | Autor:

Osim redovitih kolekcija, Mohito jednom godišnje stvara i Ekskluzivnu kolekciju. To je posebna linija dizajnirana u suradnji sa slavnim osobama, a ovogodišnja Mohito zvijezda je Anja Rubik, međunarodni top model. Njezina kolekcija bit će dostupna u prvom hrvatskom dućanu Mohito od studenog 2014. godine.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0