Već dobro poznata zagrebačka gastro oaza, smještena u prolazu između Ilice i Varšavske ulice u kojoj je svoje korijene ‘pustio’ Wok by Matija, te u kojoj je održan prvi hrvatski street food festival od jučer je bogatija za još jedan gastronomski novitet.
Matija Nikolić, bivši finalist popularnog kulinarskog showa “Masterchef” nakon svojih odličnih wok i wrap recepata predstavio je jučer i svoj novi specijalitet, Matijinu kobasicu, koja bi trebala privući i oduševiti sve zaljubljenike u vrhunska jela pomalo zaboravljenih receptura. Naravno, radi se o domaćim kobasicama koje su potpuno prirodne i zdrave i u čijoj recepturi se koristi samo janjeće, juneće i svinjeće meso bez dodataka i aditiva.
Matijina Kuća Kobasica sigurno će obogatiti zagrebačku gastro scenu, ali i razveseliti sve posjetitelje koji svakodnevno svoj omiljeni gablec ili pauzu za ručak potraže u prolazu Varšavske ulice. Koliko su dobre Matijine kobasice uvjerili su se jučer mnogi zagrepčani, turisti i slučajni prolaznici, koji su unatoč visokim temperaturama uživali u odličnoj atmosferi, pečenim kestenima, kuhanom vinu i mističnom okruženju karakterističnom za Noć vještica.
U opuštenoj atmosferi tople listopadske večeri uživali su Indira Vladić s dečkom Miroslavom, te voditeljica Martina Podgorski sa svojom sestrom. Matijina Kuća Kobasica samo je nastavak uspješne gastro priče, a svi koji vole iznenađenja s nestrpljenjem mogu očekivati nova kulinarska rješenja i poslastice u režiji Matije Nikolića.
Recepte za ukusna jela s kobasicama potražite na Gastro.hr
Više slika pogledajte u galeriji...
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.