Otvoren IZIPIZI Pop-up store naočala u Zagrebu

IZIPIZI je univerzalan, IZIPIZI je šaren, IZIPIZI je veseo, IZIPIZI je...lagan!

U zagrebačkoj Dežmanovoj ulici, u društvu prijatelja, medija i klijenata, otvoren je Pop – up store francuskog branda naočala IZIPIZI. U ugodnom druženju uživale su brojne poznate osobe poput Anite Dujić, Anamarije Asanović, Petra Kurtele, Ive Balaban, Nine Mie Čikeš, Mirana Kurspahića, Frana Maškovića i drugih.

 | Autor: IZIPIZI IZIPIZI


U novootvorenom Pop – up storeu, osim već postojećih modela naočala, predstavljene su i nove kolekcije Sun Nautic i Baby. Kolekcija za bebe (Baby & Kids) se može pronaći u dvije veličine (0-12 mjeseci i 12-36 mjeseci), a uz njih dolazi i silikonska trakica da naočale ne ispadaju te da budu ugodnije za nošenje, dok je Sun Nautic model nešto veći od standardnih modela.

 | Autor: IZIPIZI IZIPIZI

U IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i za cijelu obitelj. Novost je limitirano izdanje naočala za ekran koje dolaze u dvije nove boje Jelly Pink i King Blue, dok sunčane naočale možete osim klasičnih boja pronaći i u bojama Jelly Pink, King Blue, Orange Safran i White.

 | Autor: IZIPIZI IZIPIZI

Dizajn je jednostavan i trendi, a istovremeno su  kvalitetne i cjenovno prihvatljive. Naočale su lagane, fleksibilne te su prikladne za sve dobne skupine i za sve prilike. IZIPIZI naočale visoke kvalitete izabrane su kao dio asortimana u najljepšim dućanima na svijetu poput Colette i Merci u Parizu, Harrodsa i Selfridgesa u Londonu, MoMA-e i Bloomingdale's-a u New Yorku te Istana u Tokyu.

 | Autor: IZIPIZI IZIPIZI


Naočale dolaze u svojoj kultnoj i prepoznatljivoj ambalaži (kutija i mekana futrola) te su postale potpuni must-have proizvod koji pristaje uz sve.Dođite i isprobajte nove modele omiljenog modnog dodataka mnogih žena i muškaraca na trenutnoj adresi u Dežmanovoj ulici!

 | Autor: IZIPIZI IZIPIZI
IZIPIZI naočale dostupne  su u Zagrebu (Pop UP Store –Dežmanova 5, Market Concept Store – Petrićeva 3, Muzej suvremene umjetnosti - MSU Shop - Avenija Dubrovnik 17, Projekt koncept - Kaptol centar - Nova ves 17, Optika Beljan – Radićeva 13, Vauroom Multibrand Store - Teslina 11, Andrews Baby Company - Nova ves 11 – Centar Kaptol, All Faces Store - Nemčićeva 4), u Splitu (Soho - Morpurgova poljana 1), Rijeci (La Vetrina – Andrije Medulića 5a, Soho – Adamićeva 9), Karlovcu (Mozaik ART galerija - Trg Petra Zrinskog 3), Hvaru ( More Store – Trg Sv.Stjepana 38), Puli ( All Faces Store – Verudela 15), Malom Lošinju (Bellevue Boutique – Hotel Bellevue – Čikat 9) i Šibeniku (LuLu & Brands Concept Store - Ulica Fausta Vrančića 10), a sve zanimljivosti možete pratiti na Facebook i Instagram stranici.

Photo: IZIPIZI

Komentari 0