Otvara se raj za fashionistice: Najveća Zara na svijetu!

Nećete vjerovati koliko će kvadratnih imati novootvorena Zara, a otkrijte i kada se otvara...

Drage naše obožavateljice Zare, upravo ćemo vam otkriti novu destinaciju za vaše sljedeće putovanje jer najveću trgovinu Zare na svijetu se zaista isplati posjetiti!

Španjolska tvrtka Inditex, koja u svojim redovima osim Zare ima i Bershku, Stradivarius i Pull&Bear, za petak je najavila predstavljanje najveće trgovine Zare na svijetu. Lokacija nas nikako ne treba čuditi jer naravno da se radi o Zarinoj domovini Španjolskoj, točnije Madridu. Prema tome, znate za koju lokaciju trebate polako tražiti avionske karte...

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Smještena ravno preko puta El Corte Inglés, jednog od najpopularnijih trgovačkih lanaca u Španjolskoj, Zara će se prostirati na više od šest tisuća kvadratnih metara (!), a sadržavat će žensku, mušku i dječju kolekciju. Također, ova će trgovina biti opremljena najnaprednijom shopping tehnologijom, uključujući mobilna plaćanja i pametne kabine (koje je brend počeo testirati još u 2015. godini). Vjerovali ili ne, ovo će biti čak 16. Zarina trgovina u Madridu, a 435. u Španjolskoj. WOW!

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0