1/8

Otkrijte trbuščić kratkim topom

Kratki top koji otkriva vaš trbuščić je komad koji svaka dama nema smjelosti za obući upravo zbog toga što se boje da će otkriti previše ili pak što će možda pokazati previše kože i time i svoje nedostatke.

Svjetski modni dizajneri, upravo kao i dizajneri modne kuće Bellissima i ove sezone predlažu nošenje kratkih topova. Uz top, prijedlog je obući kratke midi hlače visokog struka i zvonastih nogavica ili široke hlače dubokog struka koje će vašem outfitu dati odmjeren dojam. 

 | Autor: arhiva arhiva

S obzirom da nam ovo ljeto kao i svako prethodno donosi mnoštvo stilova, pa i različitih komada odjeće ukoliko želite biti drugačije od drugih, te da odjenete neki od komada koji nema pola grada, naš prijedlog je da posjetite poslovnice modne kuće Bellissima i odaberete nešto za sebe.

 | Autor: arhiva arhiva

Bellissimini modeli su u limitiranom izdanju i upravo zbog toga bit ćete sigurne da ćete imati nešto u čemu ćete biti drugačije od drugih, ali s druge strane u trendu. Bellissimine poslovnice u Hrvatskoj za sada su dostupne u Zagrebu (Praška 4), Poreču (Zagrebačka 15) i Rijeci (Shopping Centar RI).

Photo: arhiva

Komentari 0