29. kolovoza 2013.

Otkrijte ljepotu plavog topaza

U skladu s modnim trendovima i nakitom koji će se nositi u nadolazećoj sezoni jesen/zima, Prahir zlatarnica predstavlja zlatni nakit upotpunjen poludragim kamenjem. Najpoznatije svjetske modne kuće, sugeriraju naušnice te ogrlice većih dimenzija s kristalima koji reflektiraju svjetlost. Iako su bijeli cirkoni najpopularniji u izradi nakita, jer zamjenjuju dijamant, ove sezone moderne su i tirkizna, zelena, žuta, rubin crvena i ružičasta boja.

Prahir zlatarnica u svojoj novoj, modnoj kolekciji nakita predstavlja zlatnu ogrlicu od 14 karatnog zlata, čiji je privjesak u obliku suze, prekriven bijelim cirkonima. Na samom dnu, nalazi se plavi topaz, poludragi kamen, a njena cijena je 2.170,00 kn. Upravo je boja neba veliki hit nadolazeće sezone.

 | Autor:

Ogrlicu možete upotpuniti naušnicama jednakog dizajna. Naušnice su, također u obliku suze koja je optočena malim cirkonima s plavim topazom na dnu. Cijena zlatnih naušnica je 2.450,00 kn. Topaz je prirodni mineral, poludragi kamen, a simbol je ljubavi i predanosti. Pomaže pri balansiranju emocija, pojačava samopouzadanje, a mnogi vjeruju da donosi sreću onima koji ga nose.

 | Autor:

Novu kolekciju moguće je razgledati i isprobati u Prahir zlatarnici, u Ilici 43, kao i u poslovnici Prahir u Velikoj Gorici (Zagrebačka 57).

Komentari 0