12. studenoga 2014.

Otkačene čizme za trendi jesen

1/7

Za sve ljubitelje otkačene obuće raznih printeva i boja, Mondo vam donosi novu neodoljivu ponudu! Modni brand Goby do 16. studenog za vas je snižen do 69%

Ako ste ove jeseni i zime odlučili nabaviti tople čizme, Mondo vam donosi navjerojatnu ponudu uz koju po sniženim cijenama možete kupiti dizajnerske Elite Goby čizme koje će vas oduševiti na prvi pogled. Ne samo da su tople, ove su čizme Ugg stila jedinstvenog dizajna i printa, a uz sniženu cijenu, oduševljeno ćete koračati cijele zime. Osim njih, Mondo i Elite Goby su vam pripremili i tenisice i platforme posebnog printa, raznih boja i dizajna koje će vas izdvajati iz gomile. Budite posebni uz Elite Goby i Mondo!

 | Autor:

Odvažan print za veselu jesen i zimu

Elite Goby je turski modni brand koji godinama uveseljava zaljubljenike u cipele i tenisice odvažnijeg dizajna i izraženijeg printa. Uz njhove se kreacije nikad nećete osjećati „običnima“ jer je svaki komad odjeće ili obuće dizajniran s nekom posebnom porukom. Ponuda koju vam donosi Mondo prepuna je boja i printeva koji će vas oduševiti i uz koje vam ova jesen neće biti tako tmurna, a zima siva i hladna.

 | Autor:

Posebne čizme Ugg stila te tenisice ludog printa možete kupiti po sniženim cijenama do 69%. Akcija je ograničena te požurite i do 16. studenog naručite svoj model. Razveselite si i obojite ovu jesen i zimu neodoljivom Elite Goby obućom.

Važno: Za ove akcije vrijedi produženo vrijeme dostave. Artikle dostavljamo 2-4 tjedna od završetka prodajne kampanje. U Flash ponudama nema zamjene, a ako niste zadovoljni naručenim, vraćamo novac na vaš račun.

 | Autor:

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 19,90 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Komentari 0