Dobitnice: Osvojite shopping u vrijednosti od 1.000 kn!

Početak proljeća je idealno vrijeme za obnavljanje ormara. Nova haljina, cipele, hlače, modni dodaci – brojne su želje! Zagrebačka banka i Avenue Mall Zagreb ispunjavaju te želje vrijednim shopping karticama.

Veliki broj čitateljica Budi.IN portala priključilo se u nagradni natječaj u kojem Zagrebačka banka i Avenue Mall Zagreb poklanjaju shopping u vrijednosti od 1.000 kn. Ukupno su objavljena 133 stylinga zbog čega je žiri, koji se sastojao od redakcije Budi.IN-a i predstavnika AMZ-a, Andreje Galovec, imao uistinu težak zadatak. No, četiri StyleBookerice u proljeće ulaze sa shoppingom. 

Sretne dobitnice su:

  • Dajana_B., Dajana Bartolić koja je žiri oduševila svojim stylingom u kojem dominiraju crni bazni komadi koje je Dajana izvrsno osvježila vestom s uzorkom i šeširom.
  • TheodoraElizabetha, Teodora Brener koja opaki i drski crni styling nosi sa stavom. Pohvala ide izvrsnom odabiru modnih dodataka.
  • brlinda, Branka Kipke koja ne prati modne trendove nego svoj vlastiti stil.
  • labizelj, Lana Biželj koja izvrsno spaja trendi komade u upečatljivu i harmoničnu modnu kombinaciju.

 | Autor: Stylebook Stylebook  

Čestitamo sretnim dobitnicama (koje će biti kontaktirane putem e-maila kojeg su ostavile prilikom registracije) i zahvaljujemo svim djevojkama koje su sudjelovale u ovom StyleBook natječaju. 

Kartice se mogu preuzeti 29. i 30. ožujka ili od 02. do 07. travnja na info pultu Avenue Malla Zagreb uz predočenje osobne iskaznice. Trajanje kartica iznosi minimalno 6 mjeseci i mogu se iskoristiti u svim trgovinama u AMZ-a. Eventualne troškove putovanja snose dobitnice po vlastitom trošku.

 | Autor: Stylebook Stylebook

Pratite i dalje Stylebook – inspirirajte se, glasajte, objavite svoje stylinge i komentirajte stylinge drugih. Osvajajte razne bedževe, postanite dio StyleBook zajednice i iščekujte nove nagradne natječaje. 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0