Osjeti ritam vodenog planeta u Termama Tuhelj

Ljeto je tu…počelo je splash ljeto u Termama Tuhelj

„Ne paše ti vrućina i gradski tresh, dođi na bazene na ljetni splash“ – pjevaju Saša Lozar i Sanja Doležal koji su se uživjeli u ljetnu priču Terma Tuhelj. Temperature su nam konačno prave ljetne tako da je sada pravo vrijeme za uživanje na Vodenom planetu, vašem najomiljenijem kupalištu u Hrvatskoj kojeg  vrlo često nazivamo „Zagorsko more.“

 | Autor: Terme Tuhelj Terme Tuhelj

Vanjska vodena rivjera je otvorena pa za sve one koji su zaboravili što ih tamo očekuje evo malog podsjetnika.  Vodeni planet nudi pravo osvježenje u brojim vodenim atrakcijama od kojih je još uvijek gostima najdraži bazen s valovima na čiji zvuk sirene koji označava početak valova, nitko ne ostaje ravnodušan. Tu je naravno i tobogan i vodena rijeka s gumonima kao i najpoznatiji koktel bar u vodi.

 | Autor: Terme Tuhelj Terme Tuhelj

Za obitelji i naše najmlađe posjetitelje tu je i pravo malo carstvo za djecu – vodeni grad i bazen s vodenim životinjama. Ako baš želite u potpunosti uživati u blagodatima termalne vode, zaplivajte u unutarnjim bazenima ili se uputite do Bazena na izvoru te se prepustite prirodnim bogatstvima termalne vode s izvora i termalnog blata.

 | Autor: Terme Tuhelj Terme Tuhelj

A da ne biste bili gladni i žedni, u Termama Tuhelj uživajte u bogatoj ponudi restorana Lati s dnevnim menijima, nezaobilaznim jelima s roštilja u Grill baru i najboljoj pizzi u Element baru. Što vam više treba? Suncobrani i ležaljke? I to imaju, samo pronađe mjesto na plaži i doživljaj ljeta može početi.

 | Autor: Terme Tuhelj Terme Tuhelj

Pakirajte stvari, uzmite prijatelje i obitelj i pravac Terma Tuhelj jer Vodeni planet čeka na vas.

Photo: Terme Tuhelj

Komentari 0