Osam stvari koje bismo svi trebali napraviti ovog ljeta

Ljeto je toliko blizu da u zraku osjećamo miris mora, optimizma i jeftinih losiona za sunčanje...

LJETO. LJETO. LJETO. Najdraže nam je godišnje doba jer je ljeti sve lakše i ljepše, dani su duži, a mi smo tamniji, sretniji i pozitivniji. U nastavku donosimo 12 stvari koje predlažemo da ubacite u svoj raspored ovog ljeta. Znamo da vam se čini prerano, ali najbolje bi bilo već sada pripremiti plan i program kako biste ovo predivno godišnje doba iskoristili do maksimuma!

1. Kupite veliku količinu sladoleda, šlaga, voća, čokoladnih bombona te svih ludih dodataka koji vam padnu na pamet i napravite najdivniji desert koje su vaše oči (i Instagram) ikad vidjeli.

via GIPHY

2. Počastite se pedikurom jer radite naporno cijelu godinu i zaslužujete se osjećati kao kraljica u onim novim Zarinim sandalama. 

via GIPHY

3. Napravite jedan dan za dejt. Bilo da se radi o vašem dečku ili BFF-ici. Obucite ravne cipele, sjednite u auto i natrpajte kofer sa hranom i grickalicama. Vozite dok vam se ne svidi mjesto uz cestu. Šetajte, slikajte, istražujte i nikad više ne gledajte u svoj bankovni račun. 

via GIPHY

4. Posudite ili kupite knjigu kojoj se već dugo veselite. Niste tip za knjige? Skinite seriju. Da, svih osam sezona. Isključite telefon i uživite se u kvalitetno provedeno vrijeme sa samim sobom.

via GIPHY

5. Nosite koraljni ruž jer ovo je jedno doba godine kada ćete stvarno u njemu i uživati. 

via GIPHY

6. Probudite se u ranu zoru i krenite planinariti na neku obližnju lokaciju. Zadovoljstvo koje ćete osjećati kad stignete do vrha i popijete kavu na predivnom ljetnom suncu, daleko od vreve grada, je neprocjenjivo!

via GIPHY

7. Večera pod zvijezdama. Zvuči klišejasto? Znamo, ali tako je slatko. Možete čak pripremiti i večeru za zalazak sunca koji se lako pretvori u večernje druženje pod zvijezdama. Sve što vam treba jest nečija prostrana terasa ili krov. Pa živimo za ovakve ljetne dane!

via GIPHY

8. Što kažete na jutarnju jogu? Niste nikad isprobali? Sad je pravo vrijeme. Nemojte se vratiti u krevet kad vam zazvoni alarm nego iskoristite dan. Ako vam se joga ne čini privlačna, isto vrijedi i za vožnju biciklom ili rolama. Nakon toga se počastite velikim doručkom i kavom te uživajte u ostatku dana.

via GIPHY

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0