Ona je dama koja obožava haljine: Ivana Đaković

Obožavam zimske kombinacije, kaže dr. medicine Ivana Đaković, a male torbice odnedavno su joj fetiš

Reci nam ukratko koji stil preferiraš, boje, komade?


Preferiram casual, ženstveni stil koji gotovo uvijek upotpunim nekim trendi komadom. Najbolje se osjećam u haljinama, kojih u mojem ormaru ima svih boja, uzoraka i materijala. Omiljena boja mi je maslinasto zelena.

Koliko ti treba da osmisliš kombinaciju? Dogodi li ti se ikad da pomisliš “ja nemam što obući”?

Uglavnom mi za odabir kombinacije treba nekoliko minuta, ali ponekad mi se dogodi i čini da protječe cijela vječnost dok nepomična stojim ispred ormara i razmišljam kako nemam što odjenuti.

Je li ti lakše osmišljavati kombinacije ljeti ili zimi? Kako se odijevaš u blagdanskoj sezoni?

Lakše mi je osmišljavati kombinacije zimi jer ona donosi puno modnih dodataka (kapa, šešira, šalova) i slobode kombiniranja više slojeva odjeće, a time i zanimljivije outfite. U blagdanskoj sezoni odijevam se prije svega toplo. U casual dnevnim kombinacijama volim nositi tople džempere i košulje s dobrim parom čizama, dok su mi baršunaste haljine, šljokičasti modni dodaci i bunde rezervirani za blagdanske partyje.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Koje dizajnere/brendove voliš? Tko su ti stilske inspiracije (ako ih imaš)?

Obično kupujem u high street dućanima kao što su Zara, Mango i Stradivarius. Inspiracije često pronalazim na Instagramu, a posebno mi se sviđa stil Olivije Palermo. Kupuješ li planski ili impulzivno? Gotovo uvijek kupujem impulzivno jer planske kupnje ne prođu uspješno.

Cipele ili torbe? Zašto?

Na prvu bih odgovorila cipele, to je klišej, ali sam primijetila da u zadnje vrijeme više kupujem zanimljive, malene torbice.


Što nosiš na fotki za Budi.IN?

Bundu Stradivarius, kombinezon, ruksak i choker Zara te čizme CCC.

Što trenutačno radiš? Koji su ti hobiji, kako provodiš slobodno vrijeme, što te veseli itd.


Ove godine sam završila studij medicine i trenutačno radim kao liječnica pripravnica u Općoj županijskoj bolnici Vukovar. Iako je medicina moj prvi i omiljeni hobi koji zahtijeva puno odricanja, uvijek pronađem vremena za druženja i kave s prijateljima, putovanja, fitness te gledanje filmova.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Najdraži predmet u ormaru mi je (i zašto)... Najdraži predmet u ormaru mi je oversized džemper iz Zare koji me najviše grije u ovim hladnim danima, a ujedno ga mogu nositi i kao haljinu.

Omiljeno jelo/piće... Pulled pork/mojito. 

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0