Ogromna gužva na castingu za BIPA FASHION.HR

Dva tjedna prije samog početka najiščekivanijeg modnog događaja u Hrvatskoj i regiji, već tradicionalno, u Kinu Europa, održao se casting za BIPA FASHION.HR.

Odlična atmosfera ususret 24. sezoni vladala je na današnjem castingu na koji se prijavilo više od 200 manekenki i manekena, koji će imati priliku nositi revije najpoznatijih modnih dizajnera. Etablirana dizajnerska imena među prijavljenim modelima izabrali su one koji će prošetati pistom i u najboljem mogućem svijetlu pokazati njihove nove kolekcije.

 | Autor: arhiva arhiva Dizajneri

U dosad najvećem broju prijavljenih modela našao se veliki broj poznatih imena iz svijeta manekenstva te mnoštvo novih lica kojima svijet mode tek otvara vrata. Ove sezone, u najvećem paviljonu Zagrebačkog velesajma, od 29. ožujka do 01. travnja posjetitelji najveće modne priče imat će priliku, na pisti kojom će prošetati odabrani modeli, upoznati nove kreacije 12 dizajnera: Ivica Skoko, Robert Sever, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Design, Obekei, Coded Edge, Arileo, LukA, KLISAB, Anthony Avangard, JAMOI i Yuniku.

Photo: arhiva

Komentari 0