1/8

Ogi Antunac i Zoran Mrvoš otvorili showroom

Zoran Mrvoš i Ogi Antunac, koji odnedavno nastupaju pod zajedničkim brendom LINK, otvorili su svoj prodajno-izložbeni prostor u centru Zagreba. Otvorenju showrooma prisustvovala su brojna poznata lica poput Nevene Rendeli, Helene Minić, Borisa Banovića, Anite Dujić, Ines Preindl, Vinka Filipića, Boruta Mihalića, a podršku kolegama pružili su i dizajneri Ana Maria Ricov, Andreja Bistričić, Maja Merlić, Matija Vuica, Viktorija Vržesnevskaja (Madame Demode) te Irina i Danijela Car (Linea Exclusive).

 | Autor: Dizajnerski dvojac Ogi Antunac i Zoran Mrvoš zaintrigirao je javnost već pri najavljivanju udruživanja kreativnih snaga, a nakon prikazane kolekcije na Dove FASHION.HR-u bilo je jasno da je suradnja pun pogodak. Izvrsna muško-ženska kolekcija inspirirana hi-techom i neo-punkom ujedinila je javnost, medije i modnu struku. Ogi kao sinonim za mistično i skulpturalno uz dozu romantičnog i ženstvenog Mrvoša rezultirali su moćnim, pomalo dizelovskim komadima koje ćemo zasigurno ove godine viđati na ulicama.

''Suradnja je nastavak na naša druženja i zajedničku želju za pokretanjem nečeg novog i drugačijeg, a predstavivši kolekciju na Dove Fashion.hru dobili smo i dodatnu motivaciju. U showroomu će se naći komadi iz te kolekcije, ali i nadogradnja iste, a nadamo se da će ideja zaživjeti te nam biti inspiracija za nove sezone'', izjavila je Ogi Antunac.

 | Autor: Ogi Antunac iza sebe ima niz samostalnih revija, kazališnih predstava i izložbi, dok je Zoran Mrvoš modnu karijeru započeo također u kostimografskim vodama i tesao svoj rad u brojnim hrvatskim modnim kućama, a okušao se i suradnji sa tekstilnom industrijom.
''Kreativni showroom vođen je idejom da bude utočište za sve urbane ljude ovog grada, ali i prilika za mlade i neafirmirane modne dizajnere da svojom idejom obogate ovaj koncept te ih ovom prilikom i pozivam na suradnju'', dodao je Zoran Mrvoš.

Novootvoreni zagrebački showroom nalazi se na adresi Petrinjska  9  i sigurno će postati omiljena adresa brojnih modnih zaljubljenika.

U galeriji provjerite tko je sve bio na otvaranju showrooma...

Photo: None

Komentari 0