Održana revija za poslovno odijevanje

U petak, 12.04. na zajedničkom maloprodajnom mjestu u Areni, Klastera KLG i član klastera firme Galko održana je revija Klastera KLG pod nazivom "Poslovno odijevanje" koja je predstavila novitete u ponudi za poslovne stylinge.

 | Autor:

Kada se više poslovnih subjekata iz neke gospodarske grane povežu u poslovne odnose nastaje Klaster. Klaster KLG grupa okuplja male i srednje proizvođače tekstilne i kožarske-galanterijske  industrije, eksperte za dizajn i kvalitetu proizvoda, marketinške stručnjake i Tekstilno tehnološki fakultet u Zagrebu.

 | Autor:

Kultura poslovnog odijevanja važan je segment unapređenja kvalitete usluge svake profesije stoga je cilj Klastera KLG grupa omogućiti poslovnim ljudima personaliziran stil odijevanja. Rezultat toga je kolekcija KLG, namijenjena poslovnim ženama i muškarcima.

 | Autor:

Modna revija je pokazala kako se kolekcija KLG odlikuje visokim standardom kakvoće, jedinstvenim vizualnim izrazom i mogućnošću kreativnih kombinacija. Uzsuknje i haljine klasičnog kroja u ponudi za žene i poslovnih odijela za muškarce, KLG je pokazao kako odlično kombinira spoj modernog i bezvremenog.

Photo: None

Komentari 0