17. ožujka 2014.

Održan treći Ultime model search

1/28

Ovoga vikenda održan je treći u nizu castinga za Schwarzkopf Cro A Porter. Nakon Zagreba i Splita na turneji Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model search, red je došao na Rijeku.

Petak je bio rezerviran za prvi casting, dok se u subotu održala revija finalista odabranih u petak. Ovoga puta žiriju su se pridružila čak tri mlada dizajnera, Tatjana Pantoš, Anja Stehlik i Manuel Maligec koji su birali svoje favorite u izvrsnom ambijentu Tower centra Rijeke. Uz prelijepe djevojke, ovoga puta su se posebno istaknuli muški kandidati koji su oduševili sve članove žirija, ali i predivnu voditeljicu Eciju Ivušić.

 | Autor:

Potraga za novim licima, Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model search, koja se kroz šest tjedana održava u čak pet gradova, došla je ovoga vikenda u Rijeku. Veliki interes prijavljenih iznenadio je žiri koji je izabrao 20-tak prelijepih djevojaka i mladića čija želja je ostvariti manekensku karijeru. Članovi žirija, manekenka Iris Rajčić, frizer Nikola Blažinić, fotografi Goran Matijašec i Danijel Galić, dizajner Manuel Maligec, PR managerica Jasmina Kapetanović, novinarka Cro A Porter TV-a Magdalena Balenović i stilistica Slađana Divjak, na čelu s Viktorom Dragom, bili su jako zadovoljni prijavljenim kandidatima te je bilo vrlo teško izabrati samo 20 finalista.

 | Autor:

Odabrani finalisti subotu su proveli radno, pripremajući se za svoje prve modne korake u Tower centru Rijeka. Pravilnom hodu po pisti učila ih je poznata manekenka Iris Rajčić, dok su se za njihov izgled pobrinuli vizažisti Danijel Domika i Iva Berišić te frizeri Nikola Blažinčić i Ivica Palinić. Za svoje prve profesionalne fotografije pozirali su pred objektivima Danijela Galića i Gorana Matijašeca, a nakon šest sati priprema debitirali su i više nego uspješno na pisti Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model searcha.

 | Autor:

„Jako sam zadovoljan kako se projekt odvija. Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model search je osmišljen kako bismo osvježili modnu scenu i pronašli nova lica i to je upravo ono što se događa. Svaki grad nam donosi neku novu energiju i neke nove modne nade. Oduševljeni smo interesom koji ovaj projekt izaziva u svakom gradu, kandidati su jako zadovoljni i dobivamo jako pozitivne komentare od njih. Oduševljeni su tretmanom koji dobivaju od našeg tima i puno su toga naučili na ovim pripremama.“ izjavio je Viktor Drago, umjetnički direktor Schwarzkopf Cro A Portera.

 | Autor:

Žiriju su se u subotu pridružile dvije mlade dizajnerice Tatjana Pantoš i Anja Stehlik. Manuel i Tatjana imali su poseban zadatak tokom revije, izabrati jednu od finalistica koja će nositi njihove revije na nadolazećem Schwarzkopf Cro A Porteru. Izbor je pao na predivnu Sanju Dobrić, koja se već od prvog trena pokazala kao favorit svih prisutnih članova žirija. Dizajnerica Anja Stehlik birala je modele za svoju samostalnu reviju koja se sljedeći vikend održava u Puli.  Voditeljsku ulogu programa u Rijeci preuzela je predivna Ecija Ivušić, dok je izvrsna publika svojim pljeskanjem bila velika podrška mladim finalistima.

 | Autor:

Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model search nakon Rijeke nastavlja se sljedeći vikend u Zadru. Projekt kojim se na jedinstveni način želi pronaći nova lica iz cijele Hrvatske i pružiti im mogućnost da se okušaju na pisti Schwarzkopf Cro A Portera predstavlja uzbudljivu priliku za sve koji se žele postati dio modnog svijeta. Nakon 21. i 22.03. u Supernova Zadar, Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model search održat će se 28. i 29.03. u Portanova Osijek. Ova uzbudljiva potraga za novim licima završava velikim finalom u City Centeru one East u Zagrebu 04. i 05.04.

Više slika pogledajte u galeriji...

Komentari 0