03. ožujka 2014.

Održan prvi Schwarzkopf Cro A Porter Ultime Model Search

1/27

Neočekivano velik odaziv na prvom castingu koji se ovoga vikenda održao u City Centeru one West rezultirao je uspješnom revijom odabranih finalista

Potraga za novim licima, Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model search, koja će se kroz šest tjedana održati u čak pet gradova, započela je ovog vikenda prvim castingom u City Centeru one West. 

 | Autor:

"Svakodnevno nam se putem društvenih mreža javlja velik broj djevojaka i mladića koji se žele okušati u svijetu modela. S obzirom na to da je službeni casting na neki način rezerviran samo za modele koji su se već dokazali na domaćim a i inozemnim pistama, nova lica često ne dobiju pažnju koju zaslužuju. Ultîme model search / potragom namjera nam je pronaći nova, svježa lica s teritorija cijele Hrvatske i pružiti im šansu, i to ne samo na projektu Schwarzkopf Cro a porter. Ako imaju onaj faktor potreban za uspjeh, možda se okušaju u ovom poslu i van granica Hrvatske", pojasnio je Viktor Drago, organizator i jedan od članova žirija.

 | Autor:

Neočekivano velik odaziv djevojka i mladića koji žele izgraditi karijeru u modnom svijetu oduševio je žiri koji je u petak izabrao prve finaliste. Subotu su finalisti proveli s profesionalcima koji su ih cijeli dan pripremali za njihov prvi izlazak na pistu u 19 sati. Program je vodila predivna Antonija Blaće, a sve prisutne zabavila je Martina Vrbos koja je tokom programa otpjevala nekoliko pjesama.

 | Autor:

U City Centeru one West u petak se okupilo čak stotinjak prijavljenih koji su pred žirijem po prvi puta prošetali pistom Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model searcha. Žiri, u kojem se nalaze modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, manekenka Iris Rajčić, frizeri Nikola Blažinčić i Ivica Palinić, fotografi Joanna Paciorek i Danijel Galić, vizažistkinja Žana Kožul i PR managerica Jasmina Kapetanović, na čelu s Viktorom Dragom izabrao je 20 novih lica.

 | Autor:

"Profesionalci s kojima će se modeli svakodnevno susretati u profesiji svakako su make up artist, frizer, stilist, fotograf, modni agent. Upravo smo njih odlučili povesti na ovu turneju kako bi doživljaj sudionicima bio potpun, te kako bi iz prve ruke mogli postaviti pitanja i dobiti odgovore o ovoj profesiji", pojašnjava Viktor odabir žirija.

 | Autor:

Dvadeset finalista je cijelu subotu provelo radno, pripremajući se za svoje prve profesionalne korake. Manekenskom hodu učila ih je poznata manekenka Iris Rajčić, dok su se za njihov izgled pobrinuli Žana Kožul, Nikola Blažinčić i Ivica Palinić. Za svoje prve profesionalne fotografije pozirali su pred objektivima Joanne Paciorek i Danijela Galića, a u 19 sati su po prvi puta stali na pistu  i odnosili i svoju prvu reviju. Noseći odjeću brendova iz City Centera one West, uspješno su debitirali na pisti Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model searcha.

 | Autor:

Posebni gosti ovoga vikenda bili su modni dvojac ELFS, Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, koji su pomno pratili izlazak svih finalista na pistu. Njihov zadatak bio je izabrati jednu djevojku koja će dobiti specijalnu priliku - nositi njihovu reviju na nadolazećem Schwarzkopf Cro A Porteru. Izbor je pao na predivnu šesnaestogodišnju Katarinu Čavar, učenicu 2. razreda Ekonomske škole u Zagrebu.

 | Autor:

Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model search nakon Zagreba nastavlja se ovoga vikenda u  Splitu. Projekt kojim se na jedinstveni način želi pronaći nova lica iz cijele Hrvatske i pružiti im mogućnost da se okušaju na pisti Schwarzkopf Cro A Portera predstavlja uzbudljivu priliku za sve koji se žele okušati u modnom svijetu.

 | Autor:

Nakon Splita, 07. i 08.03. u City Centeru one Split, Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model search održat će se 14. i 15.03. u Tower centru u Rijeci,  21. i 22.03. u Supernova Zadar, a 28. i 29.03. u Portanova Osijek. Ova uzbudljiva potraga za novim licima završava velikim finalom u City Centeru one East u Zagrebu 04. i 05.04.

U galeriji pogledajte više fotografija...

Komentari 0