10. ožujka 2014.

Održan casting za nadolazeći Perwoll Fashion.hr

1/18

U subotu 8. ožujka, u Kinu Europa održao se službeni casting za nadolazeći Perwoll Fashion.hr. Među više od 200 modela, najbolji hrvatski dizajneri izabrali su lica koja će na modnoj pisti predstaviti njihove nove kolekcije.

Uvijek atraktivan casting za najiščekivaniji događaj sezone privukao je brojne modele eminentnih modnih agencija koji su potražili svoju priliku da postanu dio ove modne priče.

 | Autor:

16. Perwoll Fashion.hr održat će se od 26. do 29. ožujka u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma. Organizatori pripremaju vrhunski spektakl, a vodeći hrvatski dizajneri u četiri će večeri predstaviti svoje nove kolekcije. 

 | Autor:

Tjedan mode službeno  otvara Aleksandra Dojčinović, a svoje će kolekcije predstaviti Branka Donassy, Ivica Skoko, eNVy room, IK studio, Martina FeljaAna Maria Ricov, Marina DesignAleksandar Žarevac, Boris Banović te Zoran Aragović. Mlade dizajnerske snage predstavljat će pobjednici prošlogodišnjeg natječaja Lift by Perwoll Marija Kulušić i Silvio Ivkić

 | Autor:

Robert Sever zatvorit će tjedan mode autorskom kolekcijom u kojoj će predstaviti i modele inspirirane beauty brendom Dove. Regionalne snage zastupat će srpski dizajner Mihano Momosa koji će se prvi put predstaviti hrvatskoj publici u sklopu programa Zona 45.

 | Autor:

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0