Odradite posao kao profesionalac s mišem Logitech M560

Logitech je predstavio novi kompaktni bežični miš koji svojim dizajnom omogućuje dugotrajne sate udobnosti i učinkovitosti. Bilo da ste dešnjak ili ljevak ili miša zahvaćate prstima ili dlanom, novi Logitech bežični miš M560 je oblikovan za svaku ruku.

 | Autor:

Uvidjeli smo izrazitu potrebu za mišem koji može pratiti naviku ljudi u njihovim dugotrajnim satima pretraživanja, listanja i klikanja na kućnim računalima. Bežični miš M560 olakšava brzi pristup aplikacijama i alatima koje najčešće koristite s tim da ovaj miš pruža potpuno novu razinu udobnosti prilikom svakog zahvata rukom”, izjavila je Danka Prah regionalni menadžer iz Logitecha.

 | Autor:

Jedna od značajki novog Logitechova bežičnog miša M560 je tipka za Windows 8 izbornik koja je smještena iza kotačića, a pruža direktni pristup funkcijama koje najčešće upotrebljavate, uključujući Apps Switch i Charms Bar. Također, na mišu se nalaze dvije nove tipke s kojima ćete se lako prebacivati između klasičnog Windows sučelja i aplikacija te novog Windows 8 sučelja. Ove je tipke moguće prilagoditi upravo onako kako biste željeli, a za to će vam pomoći preuzimanje Logitech SetPoint softvera.

 | Autor:

Uz Logitechov ekskluzivni ultra-brzi kotačić ovaj miš također nudi mogućnost lakog prebacivanja između brzine i preciznosti. U free-spinning načinu rada jednostavno ćete prolaziti kroz različite dokumente, web stranice i različite vijesti ili sasvim precizno listati proračunske tablice, foto albume, liste pjesama u normalnom načinu rada. Miš dolazi s pripadajućim Logitech Unifying prijamnik koji je praktično nevidljiv na USB portu vašeg računalu tako da ne postoji način da se izgubi ili ošteti.

Logitech bežični miš M560 se očekuje u listopadu 2013. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 229 kuna. 

Photo: None

Komentari 0