Odjeća za suvremenu urbanu ženu

U prizemlju shopping centra Cvjetni u Zagrebu brand Comma je otvorio svoju prvu trgovinu u Hrvatskoj. U moderno dizajniranoj trgovini i ugodnom ambijentu moći ćete birati između različitih komada moderno dizajnirane odjeće.

 | Autor: Poznata je po svojim elegantnim krojevima, vrhunskim materijalima i modernom dizajnu. Ime branda na hrvatskom znači zarez i njezini dizajneri kažu da Comma radi s modom ono što zarez radi u rečenicama: povezuje i širi. Svakoga mjeseca u trgovinu stižu nove, svježe kolekcije koje se međusobno nadopunjuju. Žensku poslovnu odjeću upotpunjuje posebna linija Designers Choise by Comma. Komadi ove „couture“ linije ograničeni su, a svi su komadi vrhunski dizajnirani, ekstravagantni te izrađeni od najboljih materijala. Liniju najlakše možemo opisati kao luksuznu, rafiniranu i kozmopolitsku. Bogatu ponudu nadopunjuju cipele i torbice te modni dodaci.

Ovogodišnja jesen i zima bit će u stilu 60-ih i 70-ih godina. Plisirane suknje »A« kroja opet postaju modni hit ove sezone i u kombinaciji s laganom bluzom ili tankim pletivom dolaze do punog izražaja. Kratke sakoe s izraženim detaljima možemo kombinirati kao kostim s hlačama ili suknjom. Grafički uzorci su modna zapovijed jesensko zimske kolekcije.

Najistaknutiji među svima je crno-bijeli grafički uzorak u kombinaciji s jarkim bojama. Pripijene kožne jakne u tamnosmeđoj boji i topli kaputi do koljena grijat će nas u hladnim danima. Izraženi dekorativni elementi na gornjoj odjeći kao što su čipke i volančići, kolekciju čine glamuroznom. Osim kostima, u kolekciji su i cocktail haljine koje zrače ženstvenošću i elegancijom, a kako uskoro stiže vrijeme blagdana i zabava, prikladne su za različite posebne prilike.

U galeriji detaljnije pogledajte pojedine modele...

Photo: None

Komentari 0