1/9

Odabrani pobjednici Lift by Perwoll

U subotu, 18. svibnja se na zagrebačkom Cvjetnom trgu moglo uživati u novim kolekcijama najtalentiranijih regionalnih mladih dizajnera. Finalna revija natječaja Lift by Perwoll koji se održavao u sklopu regionalnog sajma mode Perwoll Zona 45 prikazala je modne vizije, a podršku na Cvjetnom trgu dali su im brojni modni zaljubljenici. Reviju je vodila poznata voditeljica, Marijana Batinić.

 | Autor: Marko Lukunić/PIXSELL Marko Lukunić/PIXSELL

Stručni žiri se sastojao od Nataše Mihaljčišin, modne dizajnerice i članice dizajnerskog dvojca I-gle, Ogi Antunac, modne dizajnerice i članice dizajnerskog dvojca LINK, Ane Pavić, glavne urednice modnog portala Fashion.hr Style Community i Boruta Mihalića, modnog kritičara. Ove godine žiri se za najbolju kolekciju odlučilio za dva pobjednika: Mariju Kulušić i Silvia Ivkića, mlade studente Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu.

 | Autor: Marko Lukunić/PIXSELL Marko Lukunić/PIXSELL

Perwoll će Mariji i Silviju omogućiti samostalno predstavljanje na sljedećem sajmu mode Perwoll Zona 45 2014. godine, ali i nastup na sljedećem Perwoll Fashion-hr.-u rame uz rame etabliranim modnim dizajnerima. 

 | Autor: Marko Lukunić/PIXSELL Marko Lukunić/PIXSELL

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije s revije Lift by Perwoll...

Photo: Marko Lukunić/PIXSELL

Komentari 0