Od sutra novi Budi.IN na kioscima!

Moderne princeze bez straha nose haljine od tila i robusne parke, a na ulicama svjetskih metropola i Zagreba pronašao ih je naš street style fotograf Goran Čižmešija. To je samo jedna od tema novog broja Budi.IN-a koji već sutra potražite na kioscima.

Svim čitateljicama donosimo savršene prijedloge kako i one mogu biti urbane princeze. I dalje slijedeći naš kod, na naslovnici je i ovoga puta ''obična'' cura. To je 27-godišnja arhitektica Iva Pauzar, koja nas je osvojila osmijehom, optimizmom i inteligencijom.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

''Obožavam što je ulica jedna velika modna pista'', uz osmijeh nam kaže prekrasna Iva.

U novom Budi.IN-u očekuje vas puno modnih i beauty tema, savjeti naših inovativnih blogerica, a iz Londona je stigla prava poslastica - priča o modi Drugog svjetskog rata. Bilo je teško, alo Vogue je svejedno izlazio, davao savjete o prekrajanju odjeće, mladenke su se udavale u vjenčanicama koje su se pravile od padobranske svile, žene su nosile torbice napravljene od gas maski. Ma sve se može kad se hoće!

 | Autor:

U Budi.IN-u za sve čitateljice pripremili smo i fantastične darove. Skupa s Müllerom darujemo 40 posto popusta na odlične beauty proizvode.

U Budi.IN-u pronađi stranicu sa sjajnim bonovima, požuri u Müller i 40 posto jeftinije potraži sve L'Oreal True Match pudere, sve Max Factor 2000 Calorie maskare... Ili Pupa BB kremu za lice, neki od Bourjois Rouge Edition velvet ruževa za usne ili se uz popust ogrebi za druge sjajne proizvode.

U paketu s Budi.IN-om su i dnevne novine s prilogom Panorama, ali i prilog za ljubitelje delicija, Skuhatćute. 

Photo: None

Komentari 0