Oblikujte svoju glazbu sa Sonyjevim rasponom zvuka visoke rezolucije

Sa svojim novim rasponom zvuka, Sony ponovno pali vatru svojom novom linijom audio proizvoda, donoseći vam moderne "h.ear" (izgovara se isto kao riječ "hear") slušalice i Walkman® u velikom nizu boja koje vam omogućuju da ih kombinirate s vlastitim stilom.

Uživajte u svojoj glazbi kao nikad prije, jer vam zvuk visoke rezolucije donosi vaše omiljene pjesme sličnije izvornom zvuku nego ikada prije. 

 | Autor:

Ova kombinacija kvalitete i dizajna odlikuje obje Sonyjeve nove "h.ear on" slušalice, one koje izgledaju kao traka za glavu i "h.ear in NC" slušalice za u uho koje imaju digitalno uklanjanje buke, kao i Walkman NW-A25HN/NW-A27HN, koji postaju pravi dokaz glazbenog stila i osobnosti.

Živite svoj stil

Bilo da želite laid-back eleganciju ili vedrinu koja zrači, Sonyjeva uglađena h.ear serija i raspon Walkmana NW-A25HN/NW-A27HN dostupni su u dubokim tonovima, od Viridian plave, rumeno crvene, ugljen crne, žute poput limete do bordo ružičaste, za svaki tip osobnosti. Fokusirajući se na ljepotu jednostavnosti, slušalice imaju jednostavan dizajn u jednom obliku koji naglašava njihovu briljantnost. To je jednostavan izraz stila koji čini te uređaje ne samo odličnim uređajima za slušanje glazbe, nego i pravim izrazom karaktera koji će uzrokovati da se glave okreću za vama.

 | Autor:

“h.ear on” slušalice

Sonyjeve "h.ear on" slušalice u tipu trake za glavu odlika su stila jer kombiniraju podebljani jedinstven dizajn s udobnim nošenjem. Kompatibilnost zvuka visoke rezolucije i precizni bas odgovori nadopunjeni su s 40mm HD pogonskom jedinicom koja reproducira zvukove do 60 kHz, dok lagani CCAW zavojnice prinose odgovore visoke linearnosti u visokim tonovima. S ciljem pružanja najboljeg zvuka, dijafragme su premazane titanom kako bi se smanjile neželjene vibracije, a to rezultira kristalno čistim zvukom. To je vrhunsko iskustvo slušanja. Ukoliko želite da su vaše slušalice u pokretu s vama, njihov sklopivi mehanizam i odvojivi, cross-talk smanjujući kabel u odgovarajućoj boji, dopuštaju da "h.ear on" bude sigurno zapakiran u priloženoj ručnoj torbici.

 | Autor:

“h.ear in NC” slušalice za „u uho“

Sonyjev "h.ear in NC" odličan je primjer Sonyjevog naglaska na funkcionalni dizajn i legendarnu estetiku. Zahvaljujući Sonyjevoj novorazvijenoj 9-milimetarskoj ekstra osjetljivoj pogonskoj jedinici, tanke i kompaktne slušalice za "u uho" mogu reproducirati frekvencije do 40 kHz isporučujući najslađe, najjasnije Hi-Res Audio zvukove.

Da bi se osiguralo izuzetno glazbeno iskustvo odnosno doživljaj, čak i u najbučnijim mjestima, ove kompaktne slušalice za "u uho" imaju baterijsku, umjetničku dual noise sensor tehnologiju - tehnologiju koja automatski poništava svu buku koja filtrira bilo kakvu neželjenu buku do 16 sati, što te slušalice čini prvim svjetskim slušalicama za "u uho" koje digitalno poništavaju šumove i buku te su kompatibilne zvuku visoke rezolucije. Ukoliko se ugrađene litij-ionske baterije isprazne, možete ih lako ponovno napuniti putem microUSB-a, dok i dalje nastavljate svoje zvučne avanture - uz uključeno poništavanje buke.

Walkman NW-A25HN/NW-A27HN

Držeći se standarda postavljenog od strane Walkmana NWZ-A15, novi Walkman NW-A25HN/NW-A27HN ima sve što ste mogli očekivati od zvuka visoke rezolucije plus još mnogo, mnogo više. S posvećenim Hi-Res Audio kompatibilnim slušalicama koje digitalno uklanjaju buku, a koje su napravljene za Hi-Res Walkman, ostavljeni ste da uživate u glazbi i zaštićeni od vanjskog ometanja. Uz napretke u Sony S-Master HX™ potpuno digitalnom pojačalu, glazba se svira s više delikatnim i dinamičnim zvukom nego ikada prije. U međuvremenu, Sonyjeva jedinstvena rastuća tehnologija DSEE HX™ pojačava komprimirane glazbene datoteke kao što su MP3 čineći ih gotovo Hi-Res Audio kvalitetom.

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Photo: None

Komentari 0