14. travnja 2014.

Obilježena uspješna suradnja Movada i Sandre Bagarić

1/11

U prostoru zagrebačkog Living Rooma u Ilici 68 održano je zanimljivo druženje u kojem je obilježeno osam godina uspješne suradnje Sandre Bagarić i renomiranog švicarskog proizvođača satova Movado te 20 godina iznimne glazbene karijere ove renomirane glazbenice. Ovom suradnjom Movado je potvrdio da najbolji idu uz najbolje, a Sandra Bagarić pokazala vjernost Movado brandu i zadovoljstvo što će i dalje biti njihova ambasadorica.

Ovo lijepo druženje uslijedilo je samo dan nakon velikog koncerta u zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisinski na kojem je Sandra Bagarić zajedno sa svojim prijateljima i Zagrebačkom filharmonijom obilježila ne samo svoj jubilej već i pokazala svoju humanost.

 | Autor:

Sredstva od prodanih ulaznica donirala zagrebačkoj zakladi za pomoć osobama oboljelih od cerebrovaskularnih bolesti. Movado je također prepoznao vrijednost tog projekta te kao vjeran partner podržao ovaj hvalevrijedan projekt.

 | Autor:

Living Room pokazao se kao odlično mjesto za predstavljanje vrhunski brandova, pa su novu kolekciju Movado satova, ali i nastavak ove lijepe suradnje došli podržati i mnoge poznate osobe iz javnog i društvenog života Hrvatske prepoznajući vrhunske vrijednosti. Tako su u novoj kolekciji i svim novitetima Movado satova mogli uživati Iva Jerković, Ankica Dobrić, Petra Kurtela, Žanamari Lalić, Marijana Mikulić, Boris Banović i brojni drugi, koji su sigurno pronašli modele koje bi voljeli ovog ljeta pokazati kao dio svog svakodnevnog ili svečanog o utfita .

 | Autor:

Hvala P-grupaciji i tvrtki Movado što mi vjeruju već punih osam godina i što su odlučili da sam i dalje dovoljno dobra i atraktivna da budem njihovo zaštitno lice za ove moram reći uistinu prekrasne satove. Hvala im što su prepoznali i podržali i moj projekt u sklopu mog jučerašnjeg koncerta, jer uistinu nema ljepše nagrade nego kada možete pomoći drugima i život im učiniti ljepšim i jednostavnijim. Hvala i svim ljudima koji su bili dio ovog projekta, koji su sinoć došli u KD Vatroslav Lisinski , a ja vjerujem da ćemo i u vremenima koja su pred nama imati priliku i mogućnosti raditi ovakve i slične stvari s iskrenom željom za pomoć drugima”, rekla je Sandra Bagarić.

 | Autor:

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0