1/7

Novo lice ELFS dućana oduševljava

Prepoznatljivi ELFS prodajni prostor u samom središtu Zagreba osvanuo je u novom ruhu.Dizajnerski dvojac odlučio je jesenske kolekcije predstaviti u preuređenoj trgovini kako bi se njihovi kupci i posjetitelji osjećali jos ugodnije u njihovom "dnevnom boravku". U prepoznatljivom ELFS stilu, pri uređenju prostora posebnu su pažnju posvetili detaljima, a rezultat je dućan koji odlikuju razigranost i kontrasti.

Bijeli visoki zidovi, koji prostoru daju eleganciju i preglednost, ukrašeni su brojnim fotografijama dobro poznatih kampanja omiljenog modnog branda mnogih Hrvatica i Hrvata.

 | Autor:

No, kako to obično biva kad su u pitanju ELFSI, njihov prodajni prostor nije samo mjesto za kupnju. Ovaj jedinstveni dućan danas nudi pravo multimedijsko iskustvo. Mirror tv na kojom se mogu pratiti ELFS modne revije, ujedno je i ogledalo koje nudi odličnu zabavu svima koji vole nezaobilazne selfie fotke. Biti korak ispred vremena, vizija je modnog dvojca ELFS pa tako i u uređenju prostora. Spajanje visoke tehnologije, ugodnog ambijenta i neobičnih, iznenađujućih detalja, rezultiralo je jedinstvenim prostorom u kojem se svi osjećaju ugodno i dobrodošlo.

 | Autor:

Unikatni komadi namještaja daju razigrani duh cijelom prostoru kojim dominira ogledalo koje se proteže od poda do stropa. Tu su i zanimljive "nevidljive" garderobe za presvlacenje koje predstavljaju jedinstveno i elegantno rješenje. Nešto apsolutno novo i dinamično, uz omiljene komade iz aktualne kolekcije na policama - recept je za uspjeh "novog" starog ELFS prostora u Amruševoj ulici u Zagrebu. 

 | Autor:

Druga ELFS trgovina otvorena je prije pola godine u Splitu, a ELFS kolekcije mogu se naći i u multibrand trgovinama u Ljubljani,Mostaru i Zadru i Hvaru.  

Više slika pogledaj u galeriji...

   

Photo: None

Komentari 0