Novo izdanje Perwoll Fashion.hr-a

Kreativni tim Fashion.hr-a i ove sezone ponosno predstavlja najveći regionalni modni događaj Perwoll FASHION.HR koji će se od 13. do 16. ožujka održati u prostoru paviljona 5 Zagrebačkog Velesajma pod generalnim pokroviteljstvom branda Perwoll, novog ponosnog partnera ovog regionalnog tjedna mode.

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell Zagreb će ponovno postati epicentar modne scene u sklopu kojeg će u četiri dana trajanja na čak dvije impozantne piste svoje modne vizije za nadolazeću sezonu predstaviti brojni hrvatski modni doajeni te gosti iz regije. Povezivanje regionalne scene u sklopu projekta Zona 45, dokaz je promišljene strategije Fashion.hr koncepta koja za cilj ima razmjenu kreativnih ideja  i širenja tržišta.

Branka Donassy, Marina Design, modni dvojac I-gle, LINK by Ogi Antunac & Zoran Mrvoš, Igor Galaš i Ana Maria Ricov samo su neki od eminentnih domaćih dizajnera koji svojim snažnim modnim idejama iz sezone u sezonu redovito oduševljavaju publiku i modnu struku, a u čijim pret-a-porter kolekcijama  ćemo imati priliku uživati na nadolazećem modnom spektaklu.

Na pisti Perwoll Fashion.hr-a svoju autorsku kolekciju predstavit će i mladi Aleksandar Žarevac koji je unazad nekoliko sezona osvojio simpatije modne javnosti, a obožavateljice ženstvenog modnog rukopisa zasigurno s nestrpljenjem očekuju i najnovije modne vizije Ivice Skoke i Martine Felje, kao i Aleksandre Dojčinović kojoj je pripala čast da ove sezone  otvori 13. po redu Perwoll Fashion.hr.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell U suradnji s beauty brandom Dove svoju autorsku kolekciju predstavit  će i dizajnerski dvojac eNVy room koji će tom prilikom podržati hvaljenu globalnu kampanju Dove Ad Makover, a povodom desete godišnjice djelovanja IK STUDIO-a, Ivica Klarić  prikazat će ekskluzivnu kolekciju u kojoj će osim novih modela za sezonu jesen-zima 2013./2014. biti prikazani i ključni, danas već kultni modeli iz prethodnih 20 kolekcija.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Perwoll Fashion.hr i ovog će puta pružiti beskompromisnu podršku mladim dizajnerskim nadama u usponu. U sklopu platforme Lift by Perwoll svoje kolekcije prikazat će talentirana Morana Krklec koja je već prvom samostalnom kolekcijom najavila blistavu modnu budućnost te mlade Pavla Aleksić i Petra Vuletić koje će se premijerno predstaviti domaćoj modnoj publici.

''Unatoč novim izazovima koji su danas postavljeni pred domaće dizajnere, snaga kreativnosti  kao zaštitni znak ovog projekta  oduvijek je na pistu  donosila svježe i zrele ideje kojima smo razmazili domaću modnu publiku. Koncentracija izvrsnosti i dalje ostaje imperativ kojeg se Perwol Fashion.hr slijepo drži već 13. sezona.'' izjavio je direktor i osnivač Fashion.hr-a, Vinko Filipić.

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0