Novo IN mjesto za savršen styling

Od 3. ožujka u Hrvatskoj je pokrenuta shopping internetska platforma http://www.stilago.hr na kojoj je dostupno više desetaka tisuća artikala poznatih svjetskih brendova. Osim po redovitim cijenama na www.stilago.hr platformi, u ekstenzijama Stilago Club i Stilago Outlet moguće je savršene fashion artikle kupiti snižene i do 80% .

Stara poslovica poručuje kako nas ono što nosimo ne čini ljudima, ali složit ćemo se da ono što odjenemo odašilja poruku o tome tko smo, kako se osjećamo, koji su naši pogledi na svijet. Odjećom se igramo, slažemo svakodnevno nove kombinacije i ostavljamo svoj trag. Zahvaljujući internetskoj platformi www.stilago.hr, više nije potrebno trošiti sate na kupnju, hodati od dućana do dućana, tražiti idealan odjevni artikl, određen model i boju torbe, hlače, suknju, haljinu ili cipele, šal, naočale… dovoljan je jedan klik mišem za potpuno sigurnu kupnju i savršen styling. 

 | Autor:

Naime, od 3. ožujka 2015. je i u Hrvatskoj pokrenuta online shopping platforma www.stilago.hr, na kojoj je dostupno nekoliko desetaka tisuća artikala poznatih svjetskih brendova te kupnja artikala na popustima i do 80%. Na Stilagu ćete pronaći odjeću, obuću i accessoire za žene, muškarce i djecu brojnih poznatih svjetskih modnih brendova kao što su Love Moschino, Guess, Tommy Hilfiger, Just Cavalli, adidas, Nike, Mexx, Timberland, Desigual i brojni drugi.

 | Autor:

MOGUĆNOST KUPNJE ARTIKALA JEFTINIJIH I DO 80%

Stilago internetska platforma je pokrenuta 2010. godine, a putem nje svoje savršene outfite svakodnevno formiraju kupci u 14 zemalja diljem svijeta. Platforma Stilago.hr ima nekoliko ekstenzija tako da za kupnju nije potrebna posebna registracija ako se odlučite kupovati na odjelu Stilago Fashion, koji u svakodnevnoj ponudi ima više od 40.000 artikala od 200 poznatih svjetskih brendova. Za posebne popuste i pogodnosti potrebna je registracija članova kako biste postali dio Stilago Cluba gdje su svakodnevno dostupne nove ponude preko 2 000 artikala koji su na popustu i do 80% u limitiranom vremenskom periodu 3-5 dana. Tu je i Stilago Outlet odjel, gdje je svakodnevno moguća kupnja više od 40.000 brendiranih artikala po outlet cijenama.

 | Autor:

SIGURNA I UGODNA KUPNJA

Stilago.hr svakom članu i svakom kupcu omogućuje 100% sigurnu kupnju 24 sata dnevno, svih sedam dana u tjednu. Ako vam artikl ne odgovara ili ga trebate zamijeniti za neku drugu veličinu, tu je i mogućnost povrata robe, kao i jednostavan povrat novca. Valja spomenuti i brzu dostavu kupljenih artikala koji su nakon plaćanja na vašoj adresi u roku 5 - 7 dana, ako kupujete na odjelu Stilago Outlet. Ukoliko ste se odlučili za kupnju artikala na odjelima Stilago Fashion i Club kupljeni artikli će biti na vašoj adresi kroz 2-3 tjedna.

Photo: None

Komentari 0